Ελληνική Τράπεζα: Νέο καταθετικό - επενδυτικό προϊόν

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2005 15:38

Ενα νέο καταθετικό-επενδυτικό προϊόν με την επωνυμία «Ελληνική Επένδυση», που προσφέρει σημαντικές αποδόσεις για κεφάλαια από 10.000 ευρώ, δημιούργησε η Ελληνική Τράπεζα.

Πρόκειται, όπως αναφέρει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της, για έναν ιδιαίτερα ελκυστικό συνδυασμό προθεσμιακής κατάθεσης με εγγυημένο επιτόκιο έως 3,60% - ένα από τα υψηλότερα της αγοράς - και επένδυσης σε Αμοιβαία Κεφάλαια. Ο συνδυασμός αυτός δίνει τη δυνατότητα για ακόμα πιο αποδοτική αξιοποίηση του αρχικού κεφαλαίου, ενώ η χρονική διάρκεια της κατάθεσης, καθώς και τα συγκεκριμένα Αμοιβαία Κεφάλαια, επιλέγονται από τον πελάτη.

Το 70% του κεφαλαίου κατατίθεται σε προθεσμιακό λογαριασμό με εγγυημένο επιτόκιο για όλο το ποσό, το οποίο κλιμακώνεται ανάλογα με το ύψος και τη διάρκεια της κατάθεσης. Έτσι, το επιτόκιο ανέρχεται έως 3,60% για χρονική διάρκεια 3 μηνών, έως 3,35% για διάρκεια 6 μηνών και έως 3,25% για διάρκεια 12 μηνών. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ρευστοποιήσει πρόωρα ολόκληρο ή μέρος της προθεσμιακής κατάθεσης, χωρίς κόστος.

Το υπόλοιπο 30% του κεφαλαίου επενδύεται σε Αμοιβαία Κεφάλαια της Ελληνικής Τράπεζας. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ πέντε αμοιβαίων κεφαλαίων (ομολογιακού, μικτού και μετοχικών), ενώ δεν επιβαρύνεται με κόστος διάθεσης ή κόστος εξαγοράς μετά τους πρώτους 12 μήνες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα