Ημερίδα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανεξάρτητους παραγωγούς

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2005 11:33

Ημερίδα με θέμα: «Νέες Μονάδες Ηλεκτροπαραγωγής από Ανεξάρτητους Παραγωγούς και η Συμβολή τους στο Ενεργειακό Σύστημα της Χώρας» οργανώνει το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ) την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου.

Η Ημερίδα θα φιλοξενηθεί στο αμφιθέατρο της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, στο κτίριο Διοικητού Θεόδωρου Β. Καρατζά (Αιόλου 82-84).

Η Ημερίδα αυτή του ΙΕΝΕ οργανώνεται επ’ ευκαιρία του νέου, υπό ψήφιση νόμου, για την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και της αναμενόμενης ανακοίνωσης του διαγωνισμού του ΔΕΣΜΗΕ για τα πιστοποιητικά ισχύος από τις νέες μονάδες που θα κατασκευασθούν από ανεξάρτητους παραγωγούς.

Την ημερίδα έχει προσκληθεί ν’ ανοίξει με ομιλία του ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Σιούφας ενώ χαιρετισμό εκ μέρους της αντιπολίτευσης θα απευθύνει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης κα ¶ννα Διαμαντοπούλου. Στην Ημερίδα θα ομιλήσει επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Δημήτρης Μανιατάκης, ο Πρόεδρος του ΔΕΣΜΗΕ Δρ. Ευάγγελος Λεκατσάς και ο Πρόεδρος των ΕΛΠΕ κ. Τίμος Χριστοδούλου.

Το λεπτομερές πρόγραμμα της εκδήλωσης εμφανίζεται στο δικτυακό χώρο του ΙΕΝΕ στο www.iene.gr . Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΙΕΝΕ στα τηλ. 210-3628457, 3640278.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα