Επιχειρηματική αποστολή σε Βουλγαρία και Ρουμανία

Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2005 09:52

Περισσότερες από 300 επιχειρηματικές συναντήσεις με σημαντικές βουλγαρικές και ρουμανικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησαν τα μέλη επιχειρηματικής αποστολής στις δύο χώρες, την οποία οργάνωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου.

Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν, η διερεύνηση των προοπτικών συνεργασίας με στόχο την επέκταση των ελληνικών εταιρειών στις αναπτυσσόμενες αγορές της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται επιχειρηματική αποστολή στις συγκεκριμένες αγορές για τον κλάδο της επικοινωνίας.

Τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τα σχόλια των συμμετεχουσών επιχειρήσεων, υπήρξαν εξαιρετικά θετικά, ενώ η πρωτοβουλία αυτή, αποτέλεσε αφετηρία για ένα δυναμικό ξεκίνημα του κλάδου σε νέες αγορές, θέτοντας παράλληλα τις βάσεις για υλοποίηση σημαντικών τοπικών συνεργασιών.

Παράλληλα, ο ΟΠΕ έχει προγραμματίσει για το πρώτο εξάμηνο 2006, σειρά στοχευμένων προωθητικών ενεργειών στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, με στόχο την αξιοποίηση του θετικού κλίματος και των ευκαιριών που προσφέρουν οι συγκεκριμένες αγορές στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα