Στην Expo Real στο Μόναχο συμμετέχει το ΤΑΙΠΕΔ

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 20:38
UPD:20:45

Στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Ακινήτων και Επενδύσεων, Expo Real η οποία λαμβάνει χώρα στο Μόναχο, 5 με 7 Οκτωβρίου, συμμετέχει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Παρουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) με ομάδα στελεχών και επικεφαλής την εντεταλμένη σύμβουλο Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου.

Η Expo Real συγκεντρώνει ετησίως 18.600 επαγγελματίες επισκέπτες και 17.400 επιχειρήσεις εκθέτες, ενώ από το 2010 έχει συμπληρώσει τη θεματολογία της με τον κλάδο των επενδύσεων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης λαμβάνει χώρα και ένα συνοδευτικό πρόγραμμα συνεδρίων με επίκεντρο το «Investment Locations Forum», όπου παρουσιάζονται και αναλύονται στρατηγικές και απόψεις σε σχέση με τις αγορές από ειδικούς του κλάδου.

Η έκθεση απευθύνεται εταιρείες ακινήτων, παροχής υπηρεσιών, βιομηχανίας, εμπορίου και δημοσίου, εκπροσώπους δήμων, κοινοτήτων και οικονομικών περιφερειών, facility managers, κλαδικούς εκδοτικούς οίκους, συμβούλους ακινήτων, αμοιβαία κεφάλαια, τράπεζες, χρηματοοικονομικά ιδρύματα, ιδιωτικούς και θεσμικούς επενδυτές, συμβούλους περιουσίας, ασφαλιστικές εταιρίες, διαχειριστές ακινήτων, αρχιτέκτονες και στη βιομηχανία τεχνικών έργων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα