Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2005 10:59
UPD:11:05

Aspis Bank: «Χωρίς κατεύθυνση κινήθηκαν την Παρασκευή οι αμερικανικές μετοχές καθώς δεν υπήρχαν σημαντικά νέα. Σήμερα οι διεθνείς αγορές αναμένεται να παρουσιάσουν μικτές τάσεις, ενώ σημαντικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσει και η ενίσχυση του δολαρίου. Όσον αφορά την εγχώρια αγορά, την εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα αναμένεται να υπάρξει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον καθώς αναμένεται η δημοσίευση αποτελεσμάτων εννεαμήνου σημαντικών εταιρειών, κυρίως του τραπεζικού κλάδου http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/11/07/1116726.htm ».

Egnatia Finance: «Οι συνθήκες στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά παραμένουν ευνοϊκές, υποδηλώνοντας περιορισμένες πιθανότητες για πτώση του γενικού δείκτη σε αυτή τη φάση. Κάποιες σταθεροποιητικές τάσεις αναμένεται να επικρατήσουν στη σημερινή συνεδρίαση μετά την πρόσφατη άνοδο, χωρίς, ωστόσο, να αποκλείεται κάποιο περαιτέρω αγοραστικό ενδιαφέρον».

Marfin Analysis: «Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε την Παρασκευή 0,74% υψηλότερα στις 3.415,08 μονάδες, πολύ κοντά στο προηγούμενο υψηλό 52 εβδομάδων (3.422, 15 μονάδες), με τον τζίρο να ανέρχεται στα €282εκ. Η αγορά συνέχισε την εντυπωσιακή της άνοδο με τον δεικτοβαρή ΟΤΕ να προπορεύεται. Οι επενδυτές επικεντρώθηκαν ξανά στις μετοχές μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης που υπεραπέδωσαν. Ο FTSE-20 και ο FTSE- 40 σημείωσαν άνοδο 0,58% και 0,91% αντίστοιχα. Υπενθυμίζουμε ότι η Τράπεζα Πειραιώς και τα Ελληνικά Πετρέλαια ανακοινώνουν τα αποτελέσματα τους για το εννιάμηνο την Τετάρτη».

Emporiki Investment Bank: «Αναμένουμε διατήρηση των ανοδικών τάσεων κατά το ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης, καθώς η προσοχή των επενδυτών για τα τεκταινόμενα στην αγορά εμφανίζεται αυξημένη. Κατά τη γνώμη μας ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν διακυμάνσεις, δεδομένου ότι υπάρχουν σημαντικά κέρδη προς κατοχύρωση έπειτα από έξι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα