ΕΛΤΑ: Συνέδριο για την απελευθέρωση της ταχυδρομικής αγοράς

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2005 09:43

Ο τρόπος παροχής της Καθολικής Ταχυδρομικής Υπηρεσίας σε συνθήκες απελευθέρωσης της ταχυδρομικής αγοράς και η διερεύνηση των κατάλληλων συνθηκών για συνεργασία στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης είναι το αντικείμενο συνεδρίου που διοργανώνουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Θέμα του συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν», είναι «Το νέο τοπίο στη Βαλκανική Αγορά - Απελευθέρωση και Καθολικές Υπηρεσίες - Συνεργασία Δημόσιων Ταχυδρομικών Φορέων».

Το συνέδριο αποκτά ιδιαίτερη σημασία εν όψει της σχετικής εισήγησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το 2006 για την απελευθέρωση του ταχυδρομικού τομέα και του έντονου ανταγωνισμού που θα αντιμετωπίσουν οι ταχυδρομικοί οργανισμοί των χωρών της Βαλκανικής και ευρύτερα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Την έναρξη των εργασιών που συνεδρίου θα κηρύξουν ο υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Αναστάσιος Νεράντζης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. ΕΛ.ΤΑ., Αγγελος Μπρατάκος, και ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛ.ΤΑ., Ανδρέας Ταπραντζής.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα