Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2005 10:28

Emporiki Investment Bank: «Επιφυλακτικότητα αναμένουμε κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης έπειτα από τις ρευστοποιήσεις που επικράτησαν στις διεθνείς αγορές εχθές. Αναμένουμε ωστόσο ότι οι τράπεζες θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εν αναμονή των αποτελεσμάτων εννεαμήνου».

Sarros Χρηματιστηριακή: «Η ελληνική αγορά κινήθηκε χθες για μία ακόμη μέρα ανοδικά δημιουργώντας σε επίπεδο Γενικού Δείκτη τιμών νέο υψηλό έτους. Παράλληλα όμως υπάρχουν δύο αρνητικά στοιχεία, ο όγκος συναλλαγών είναι σημαντικά μειωμένος και η πλειονότητα των μετοχών έκλεισε με απώλειες για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και σύνεση για να αποφευχθούν εγκλωβισμοί σε περίπτωση διόρθωσης της αγοράς».

Εgnatia Finance: «Αναμένουμε ο γενικός δείκτης να σταθεροποιηθεί στα τρέχοντα επίπεδα ακολουθώντας την τάση των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων. Το ενδιαφέρον αναμένεται να επικεντρωθεί στις τράπεζες καθώς σήμερα ανακοινώνει τα αποτελέσματά της η Πειραιώς. Στο επίκεντρο θα βρεθούν και τα Ελληνικά Πετρέλαια καθώς ανακοινώνουν σήμερα την κερδοφορία τους».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα