Otenet: Νέα εταιρική ταυτότητα

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2005 15:45
UPD:15:53

Τη νέα εταιρική της ταυτότητα ανακοίνωσε σήμερα η Otenet. Οι αλλαγές στο λογότυπο εντοπίζονται στο χρώμα και στο σχήμα του συμβόλου, στον τρόπο γραφής της επωνυμίας της εταιρείας αλλά και στη χρήση του νέου σλόγκαν: «Εσύ, παντού».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η αλλαγή του χρώματος συμβολίζει τη συνολική ανανέωση και διαφοροποίηση της Otenet. Η μετεξέλιξη του σήματος και του τρόπου γραφής συμβαδίζει με το δυναμισμό που χαρακτηρίζει την αγορά των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, χωρίς την αποκοπή της εταιρείας από τις ρίζες και την ιστορία της. Τέλος, η επιλογή του σλόγκαν «Εσύ, παντού», έγινε γιατί το Internet και η OTENET δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να είναι παντού, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Τη δημιουργία μιας νέας ενιαίας ταυτότητας υπαγόρευσε η πληθώρα των υπηρεσιών και προϊόντων της εταιρείας, η ανάπτυξη της αγοράς, η εισαγωγή νέων τεχνολογιών και η διεύρυνση των συνόρων.

Ο κ. Ιωαννίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Otenet, ανέφερε σχετικά: «Η Οtenet θα συνεχίσει να αγωνίζεται να αναδείξει το Internet ως το μέσο εκείνο που θα παρέχει ολοκληρωμένες ποιοτικές λύσεις σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. Η ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας και των τεχνολογιών IP θα επηρεάσουν τον τρόπο που επικοινωνούμε, ενημερωνόμαστε, δουλεύουμε, θα «μπουν» στο σπίτι μας και θα αλλάξουν τη ζωή μας. Σήμερα, ανοίγουμε τα σύνορα ενός νέου κόσμου και σας προσκαλούμε να φτάσουμε μαζί παντού.»

Τη νέα εταιρική ταυτότητα της Otenet θα πλαισιώσει διαφημιστική καμπάνια, η οποία ξεκινάει σήμερα, ενώ η αντικατάσταση του λογοτύπου σε όλα τα υλικά θα γίνει σταδιακά. Την επιμέλεια του έργου της νέας εταιρικής ταυτότητας ανέλαβε η Brandexcel, ενώ τη διαφημιστική καμπάνια η Bold Ogilvy & Mather.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα