Ο όμιλος Marriott International επιστρέφει στην Ελλάδα

Ξενοδοχεία: Πολυτελής μονάδα το Domes of Elounda στο Λασίθι σε συνεργασία με τη Ledra Hotels and Villas
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 16:55
UPD:17:00
MARRIOTT.COM

Από την έντυπη έκδοση

Του Λάμπρού Καραγιώργου
[email protected]

Μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου η διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων Marriott International επιστρέφει και επίσημα στη χώρα μας, επιβεβαιώνοντας πλήρως παλαιότερο (10 Ιουνίου) δημοσίευμα της «Ν».

Η Marriott International, μία από τις τρεις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία και τον τουρισμό της χώρας μας, συνεργαζόμενη με την ελληνική αλυσίδα Ledra Hotels and Villas, μία συνεργασία που αφορά σε πρώτη φάση την πολυτελή μονάδα Domes of Elounda στην Ελούντα Λασιθίου.

Οι επίσημες ανακοινώσεις στην Ελλάδα αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα, ωστόσο ο βρετανικός εξειδικευμένος τουριστικός Τύπος έχει αναφερθεί στο γεγονός. ΗMarriott International επιστρέφει στην Ελλάδα και την Ελούντα μέσω του brand Autograph Collection Hotel, ενός δικτύου πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων που ανήκουν στο δίκτυο πωλήσεων της Marriott International.
Το Domes of Elounda με τη συμφωνία αυτή εντάσσεται σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ξενοδοχειακών πωλήσεων παγκοσμίως και αποκτά ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση σε ώριμες τουριστικά αγορές, όπως των ΗΠΑ και μεσοπρόθεσμα σε αναδυόμενες αγορές όπως είναι της Κίνας και της Ινδίας. Η Ledra Hotels and Villas υλοποίησε επενδύσεις περίπου 13 εκατ. ευρώ στην Ελούντα, ενώ σχεδιάζει την επέκτασή της και σε άλλες περιοχές.

Το δίκτυο Autograph Collection Hotels ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2010 ως ένα μοναδικό επιχειρηματικό εγχείρημα και αποτελεί το πλέον δυναμικό επεκτεινόμενο brand του ομίλου Μarriott. Περιλαμβάνει ήδη περισσότερα από 80 ξενοδοχεία στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ασία, τη Μ. Ανατολή, την Καραϊβική και τη Νότια Αμερική, με στόχο στο τέλος του 2015 να φτάσει τα 100 ξενοδοχεία.

Οπως αφήνει να εννοηθεί με δηλώσεις του στον βρετανικό τουριστικό Τύπο ο John Licence, brand leader της Autograph Collection Hotels για την Ευρώπη, το Domes of Elounda θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο που εντάσσεται στην αλυσίδα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλα.  
Ο αντιπρόεδρος της Ledra Hotels and Villas, Γιώργος Σπανός, δήλωσε ότι με αυτή τη στρατηγική εταιρική σχέση το Domes of Elounda εισέρχεται δυναμικά σε μια νέα εποχή. Η επιστροφή της Marriott στην Ελλάδα αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων ξένων αλυσίδων που δεν έχουν ακόμη παρουσία στη χώρα μας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα