Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2005 17:13
UPD:17:14

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 12/12/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στον Ασπρόπυργο Αττικής, και στα επί της Εθν. οδού Αθηνών - Κορίνθου (17ο χλμ.) κεντρικά γραφεία της εταιρίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εγκριση διανομής και καταβολής προμερίσματος στους μετόχους της εταιρείας.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση, έχουν οι μέτοχοι που έχουν προβεί σε αποϋλοποίηση των μετοχών τους σύμφωνα με το Νόμο. Οι κ.κ. Μέτοχοι που δικαιούνται κατά τα ανωτέρω και επιθυμούν να μετάσχουν στην παραπάνω Εκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλουν: α) Αν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό που τηρείται στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Αθηνών, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν - μέσω του χειριστή τους - και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν, μαζί με τα τυχόν έγγραφα εκπροσώπησής τους, στο Τμήμα Μετοχολογίου της εταιρείας (Λ. Κηφισίας 199 - Μαρούσι) τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν την ημέρα της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης. β) Αν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό που τηρείται στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Αθηνών, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Αθηνών τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν, μαζί με τα τυχόν έγγραφα εκπροσώπησής τους, στο Τμήμα Μετοχολογίου της εταιρείας (Λ. Κηφισίας 199 - Μαρούσι) τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν την ημέρα της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης. Τα γραφεία του Μετοχολογίου της εταιρείας (τηλ/να 210-8767.860, 8767.862, 8767.863, 8767.864, 8767.865) θα λειτουργούν καθημερινά 9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.

ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 06/12/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο 1ο χιλ. Λεωφόρου Κορωπίου-Βάρης και Δημοκρίτου, στο Κορωπί Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3156/03, ποσού 50.000.000 ΕΥΡΩ κατ' ανώτατο όριο μετά των σχετικών εξασφαλίσεων, σε απλές ομολογίες σε φυσική μορφή, προς το σκοπό της αναδιάρθρωσης του δανεισμού της εταιρείας. 2. Λήψη απόφασης για έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3156/03 ποσού 5.000.000 ΕΥΡΩ κατ' ανώτατο όριο μετά των σχετικών εξασφαλίσεων, σε απλές ομολογίες σε φυσική μορφή, προς το σκοπό της συμμετοχής της εταιρείας, υπό την ιδιότητά της ως στρατηγικού επενδυτή, στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας SEAFARM IONIAN A.E. κατ' εφαρμογή της εγκριθείσας Συμφωνίας Πιστωτών και Επιχείρησης του άρθρου 44 του Ν.1892/1990. 3. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Δ.Σ. της εταιρείας για καθορισμό Τραπεζών που θα συμμετάσχουν στα ως άνω ομολογιακά δάνεια, διενέργεια διαπραγματεύσεων και κατάρτιση συμφωνιών επί των ειδικότερων όρων των ομολογιακών δανείων, καθορισμό εκπροσώπων της εταιρείας για την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων και γενικότερα για την ολοκλήρωση κάθε απαραίτητης σχετικής ενέργειας για την έκδοση των ομολογιακών δανείων. 4. Eκλογή Ανεξάρτητου μη Εκτελεστικού Μέλους σε αντικατάσταση προηγούμενου, βάσει των διατάξεων του Ν.3016/2002. 5. Τροποποίηση άρθρου 36 παρ.1 του καταστατικού της εταιρείας προς το σκοπό εναρμόνισης αυτού με τις ισχύουσες διατάξεις του Κ.Ν.2190/1920 και του Ν.3156/2003. 6. Τροποποίηση άρθρου 20 του καταστατικού της εταιρείας με προσθήκη β' εδαφίου στην παράγραφο 1 περί δυνατότητας συνεδρίασης του Δ.Σ. της εταιρείας στο Νομό Αττικής. 7. Τροποποίηση άρθρου 16 παράγραφος 4 του καταστατικού της εταιρείας, σχετικά με τις εταιρικές εγγυήσεις. 8. Τροποποίηση καταστατικού της εταιρείας με προσθήκη τελικής διάταξης (μετά το άρθρο 57) περί εφαρμογής ισχύουσας νομοθεσίας. 9. Διάφορες αποφάσεις και ανακοινώσεις. Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας οι Μέτοχοι και οι αντιπρόσωποι των Μετόχων, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση, θα πρέπει να ζητήσουν, με δήλωσή τους προς τον χειριστή του λογαριασμού τους ή το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, την δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών που κατέχουν, και να προσκομίσουν στη συνέχεια την αντίστοιχη βεβαίωση δέσμευσης μετοχών από το Κ.Α.Α., μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητας σε περίπτωση αντιπροσώπευσης, στα γραφεία της εταιρίας, στο 1ο χιλ. Λεωφόρου Κορωπίου-Βάρης και Δημοκρίτου στο Κορωπί Αττικής, 5 τουλάχιστον ημέρες πριν απο την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης (Τμήμα Μετόχων, Υπεύθυνος κος Γεώργιος Αλούπης, τηλ. 6698335).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΠΕ



Σχολιασμένα