Η FORTHnet επίσημος χορηγός Internet στην COMDEX 2005

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2005 11:12

Eπίσημος χορηγός Internet της έκθεσης "dte COMDEX GREECE 2005" είναι η FORTHnet παρέχοντας πρόσβαση στο Internet για όλους τους εκθέτες μέσω του ιδιόκτητου ενσύρματου δικτύου της.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου 2005 στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου Expo Athens στην Ανθούσα.

Παράλληλα, η FOTHnet είναι και ο αποκλειστικός χορηγός του COMDEX Digital Home, όπου με χρήση νέων τεχνολογιών θα παρουσιάσει εφαρμογές SmartLiving μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο «πραγματικό σπίτι».

Στο περίπτερο της εταιρείας, Ε1, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορέσουν να ενημερωθούν για όλες τις υπηρεσίες της FORTHnet, να επωφεληθούν από τις προσφορές που δημιούργησε ειδικά για την έκθεση, να λάβουν μέρος σε happenings και να κερδίσουν δώρα έκπληξη. Επιπλέον, μέσα από το Broadband Access Point της COMDEX το οποίο φιλοξενείται στο περίπτερο της FORTHnet, όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο Internet και να απολαύσουν την εμπειρία της ευρυζωνικής πρόσβασης.

Τέλος, η FORTHnet χορηγεί τις συνεδριακές εκδηλώσεις “Wireless & Mobility” και “VoIP” όπου και συμμετέχει με ενδιαφέρουσες ομιλίες.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι καθημερινά από τις 11:00 έως τις 21:00.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα