Ανδρ. Ανδρεάδης: Η νέα κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 13:42
UPD:13:47
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης.

Την ανάγκη συγκρότησης μιας κυβέρνησης, η οποία θα υλοποιήσει άμεσα τα επόμενα βήματα που θα επαναφέρουν τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης, υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Α. Ανδρεάδης, με αφορμή τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

«Είναι επιτακτική ανάγκη το αποτέλεσμα των εκλογών να δώσει μια κυβέρνηση ικανή και αποφασισμένη να υλοποιήσει άμεσα, με σταθερότητα και τόλμη, τα επόμενα βήματα που θα επαναφέρουν τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και θα ξαναδώσουν στον ελληνικό λαό την αισιοδοξία του για το μέλλον», αναφέρει σε δήλωσή του.

«Οφείλουμε όλοι μας να αντιμετωπίσουμε με ωριμότητα, υπευθυνότητα και συμμετοχή τις επικείμενες εκλογές», σημειώνει ο κ. Ανδρεάδης και επισημαίνει ότι το έργο της νέας κυβέρνησης θα είναι κρίσιμο και δύσκολο, καλώς «πρέπει να εφαρμοστούν οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα και να προχωρήσουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις».

«Μόνον έτσι θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την παραγωγική δομή της χώρας και να προτάξουμε τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, που θα δώσουν νέα ώθηση στην οικονομία μας. Ο Τουρισμός, όπως απέδειξε για ακόμα μια χρονιά, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κλάδους που θα συνεχίσει να συμβάλλει δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα