Alsinco: Νέες συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2005 18:30

Τη σύναψη νέων συνεργασιών με γνωστούς οίκους του εξωτερικού ανακοίνωσε η εταιρεία εμπορίας και αντιπροσώπευσης υποδημάτων και ενδυμάτων Alsinco ΑΒΕΕ.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία συνήψε συμφωνίες αποκλειστικής συνεργασίας και διανομής για την Ελλάδα και την Κύπρο με τους ιταλικούς οίκους Tatarella (προϊόν Prima Donna), Safrilla S.L. (που αφορά στο προϊόν Intruder) και Borse SL (Studio Paloma), καθώς και με τον ισπανικό οίκο Garcia y Riquelme (προϊόν Lurisa). Μέσω των νέων αυτών συνεργασιών η διοίκηση της εταιρείας αναμένει την πρόσκτηση προσθέτων εσόδων, χωρίς ιδιαίτερη επιβάρυνση του λειτουργικού κόστους.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι η εταιρία διερευνά κάθε νέα πρόταση στρατηγικής ή και άλλης μορφής συνεργασίας με στόχο την διαρκή ενίσχυση της θέσης της στην εγχώρια αγορά και την επέκταση των εταιρικών της δραστηριοτήτων. Παράλληλα βρίσκεται σε επαφή σε επαφή με αντίστοιχους επιχειρηματικούς φορείς του εξωτερικού, διευρύνοντας τις επί μέρους πιθανές εναλλακτικές περιπτώσεις ανάπτυξης δραστηριότητας και σε επίπεδο άλλων προϊόντων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα