Cosmote: Νέο γενικός τεχνικός διευθυντής

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2005 13:03

Ο κ. Γεώργιος Τσώνης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Τεχνικού Διευθυντή στην Cosmote.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, ο κ. Τσώνης διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, εργάζεται στην Cosmote από τον Απρίλιο του 2000, ενώ από το Νοέμβριο του 2001 έως σήμερα διατελούσε Διευθυντής Συστημάτων Μεταγωγής και Διαχείρισης Δικτύου.

Κύριες αρμοδιότητες του ήταν ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του δικτύου κορμού της Cosmote, η επίβλεψη αλλά και η υποστήριξη των θυγατρικών του Ομίλου στην Αλβανία, τη Βουλγαρία και την πΓΔΜ.

Ο κ. Ιωάννης Κυριακάκης, ο οποίος κατείχε μέχρι πρότινος τη θέση του Γενικού Τεχνικού Διευθυντή, αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Technology Officer.

Η Cosmote ανακοίνωσε επίσης ότι στo πλαίσιo της αποτελεσματικότερης λειτουργίας της, η Διεύθυνση Λειτουργιών ορίστηκε Γενική Διεύθυνση με Γενικό Διευθυντή τον κύριο Σπύρο Μαυρόγαλο.

Ο κ. Μαυρόγαλος εντάχθηκε στο δυναμικό της Cosmote τον Απρίλιο του 2002 ως Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου και διετέλεσε Διευθυντής της Διεύθυνσης Λειτουργιών από τον Ιανουάριο του 2005. Είναι Ορκωτός Λογιστής - Ελεγκτής (ACCA) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με κατεύθυνση τα χρηματοοικονομικά από το University of Nottingham. Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε επιτελικές θέσεις στην EFG Eurobank Ergasias, την ABN AMRO Bank και την KPMG.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα