Ημερίδα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στη Δ. Μακεδονία

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2005 10:56

Η κινητοποίηση του τοπικού επιχειρηματικού δυναμικού για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Μακεδονία, είναι ο στόχος ημερίδας με θέμα «Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στη Δυτική Μακεδονία», που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, στις 6.30 το απόγευμα, στα Κοιλά Κοζάνης.

Την ημερίδα διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και το Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΚΕΤΑ) Δυτικής Μακεδονίας - ΑΝΚΟ ΑΕ, σε συνεργασία με το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Επιμελητήριο Κοζάνης.

Στην εκδήλωση, θα παρευρεθεί ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Νίκος Τσαρτσιώνης, ο οποίος στην ομιλία του θα αναφερθεί στις ενέργειες τις πολιτείας για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ, εξάλλου, Γιώργος Μυλωνάς, θα αναπτύξει το ρόλο, τις ενέργειες και τις παρεμβατικές πρωτοβουλίες του Συνδέσμου στην ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στη Δυτική Μακεδονία.

Το ρόλο των Περιφερειακών Δομών Στήριξης και την αποστολή των Επιμελητηρίων στην ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας θα αναλύσουν - αντίστοιχα - ο νομάρχης Κοζάνης, πρόεδρος ΚΕΤΑ ΑΝΚΟ Α.Ε., Ι. Ανδρεάδης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Π. Αποστολίδης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα