Εγκαίνια του εμπορικού κέντρου Mall Athens στο Μαρούσι

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2005 11:26

Το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο της χώρας «The Mall Athens», στο Μαρούσι, εγκαινίασαν χθες το απόγευμα ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Παπαθανασίου.

Το The Mall Athens αναπτύχθηκε από τη Lamda Olympia Village (θυγατρική εταιρεία της Lamda Development) και τη διαχείριση του έχει αναλάβει η εταιρεία ECE-LAMDA Hellas A.E. Στο πλαίσιο της λειτουργίας του, το κέντρο πρόκειται να απασχολήσει περισσότερους από 2.500 εργαζομένους.

Για το κέντρο αυτό έγινε επένδυση ύψους 450 εκατ. ευρώ και στεγάζονται περισσότερες από 200 εμπορικές υπηρεσίες και επιχειρήσεις υπηρεσιών.

Ο υπουργός Ανάπτυξης χαρακτήρισε το νέο εμπορικό κέντρο ως εμπορικό αρχοντικό κέντρο, ως την πιο μεγάλη εμπορική πολιτεία της χώρας. Επίσης ανέφερε ότι στη μετα-ολυμπιακή Ελλάδα, είτε ολοκληρώνονται με επιτυχία επενδύσεις, είτε ξεκινούν τώρα.

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν επίσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Σαλαγκούδης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης Νίκος Στεφάνου και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Μανούσος Βολουδάκης.

Οι πύλες του The Mall Athens ανοίγουν επίσημα για το κοινό στις 25 Νοεμβρίου 2005.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΑΜΔΑ



Σχολιασμένα