Intracom: Διευκρινίσεις για συνεργασία με MetraTech

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2005 16:46

Σε απάντηση επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με την ανακοίνωση της Intracom για τη συνεργασία με την εταιρεία MetraTech, η διοίκηση της πρώτης αναφέρει τα εξής:

«Στo πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της INTRACOM - MetraTech, η INTRACOM προωθεί τα προϊόντα της εταιρίας MetraTech στις περιοχές των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής ως προτιμώμενος προμηθευτής (preferred supplier). Οι όροι της συνεργασίας δεν αποκλείουν την προώθηση προϊόντων της MetraTech από την INTRACOM σε οποιοδήποτε άλλη αγορά. Στο πλαίσιο αυτής της προώθησης, η INTRACOM προσφέρει τεχνική υποστήριξη, συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ολοκλήρωσης με εξωτερικά συστήματα.

»Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η εταιρία μας ανέλαβε το έργο για την Integrated Telecom Company (ITC) Σαουδικής Αραβίας, ύψους 22,2 εκατ. δολαρίων, με υψηλές απαιτήσεις για τεχνολογικές καινοτομίες. Η συνεργασία με τη MetraTech θα ισχυροποιήσει περαιτέρω τη στρατηγική θέση της INTRACOM και θα έχει θετική επίδραση στα οικονομικά της αποτελέσματα, δεδομένης της ραγδαίας απελευθέρωσης των Τηλεπικοινωνιακών αγορών στις προαναφερθείσες περιοχές, που έχει ως αποτέλεσμα τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση σύγχρονων τηλεπικοινωνιακών προϊόντων».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ
  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα