Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2005 18:47

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 11/12/2005, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00, στη Μυτιλήνη, στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου ΑΡΙΩΝ, Σμύρνης 9, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας σύμφωνα με το άρθρο 13α του Κ.Ν. 2190/1920, εφόσον η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε με την από 10 Ιουλίου 2005 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης δεν είναι πλήρης και κωδικοποίηση του Καταστατικού σε ενιαίο κείμενο. 2. Έγκριση της εκλογής του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευαγγέλου Μαυρουδή που αντικατέστησε τον παραιτηθέντα κ Αθηναίο και των πράξεων και αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου με τη νέα σύνθεση. 3. Παροχή αδείας σύμφωνα με το άρθρο 23α του κ.ν. 2190/1920 για σύναψη σύμβασης εξηρτημένης εργασίας με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Θεοδώρα Ρήγα του Ιωάννη. 4. Λήψη έγκρισης σύμφωνα με το άρθρο 23 του κ.ν. 2190/1920, υπέρ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κκ. Απόστολου Βεντούρη, Σωκράτη Καββαδία Θεοχάρη Παπαγεωργίου και Ευαγγέλου Μαυρουδή. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παραπάνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση υποχρεούνται σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας (Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη), πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση, τα παρακάτω έγγραφα: - Όσοι έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και έχουν Χειριστή (Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή Εταιρεία) στο Σ.Α.Τ. θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του Χειριστή τους και να προσκομίσουν τη σχετική βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών για Συμμετοχή σε Γενική Συνέλευση που εκδίδει το Κ.Α.Α. μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης. - Όσοι έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και δεν έχουν Χειριστή αλλά είναι εγγεγραμμένοι στον ειδικό λογαριασμό του Κ.Α.Α. θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με σχετική δήλωση απευθείας στο Κ.Α.Α., και να προσκομίσουν την πιο πάνω βεβαίωση μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης. - Όσοι δεν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους θα πρέπει να καταθέσουν τις μετοχές τους ή τα αποθετήρια τους είτε στο Ταμείο της Εταιρείας, είτε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, είτε σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία στην Ελλάδα και να προσκομίσουν στην εταιρεία τα αποδεικτικά της εν λόγω κατάθεσης μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης. Ειδικά για τους μετόχους που θα έχουν αποκτήσει μετοχές από την διενεργούμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας, δεν απαιτείται η προηγούμενη προσκόμιση οποιονδήποτε δικαιολογητικών, αλλά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης θα πρέπει να προσκομίσουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την ταυτότητά τους και την συμμετοχή τους στην αύξηση (ενδεικτικά η απόδειξη της Τράπεζας Πειραιώς) προκειμένου να μπορέσουν να παρασταθούν και να ψηφίσουν για τις εν λόγω μετοχές.

ΙΜΠΕΡΙΟ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 19/12/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στα γραφεία της, Μαυροκορδάτου 11-13, στον Πειραιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με την καταβολή μετρητών στους μετόχους, εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου να προβεί στις σχετικές ενέργειες για την υλοποίησή της και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 2. Ανάθεση στο Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 § 2 εδ. 3 του Ν. 3156/2003, του δικαιώματος να αποφασίζει για την άντληση ομολογιακού δανείου και να προσδιορίζει τους όρους του και αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 15 και 27 του καταστατικού. 3. Ανάθεση της αρμοδιότητας επικύρωσης αντιγράφων των πρακτικών του Δ.Σ. και των Γ.Σ. και στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 14§ εδ. 5 και 28 § 5 του καταστατικού. 4. Μερική τροποποίηση του επενδυτικού σχεδίου (όπως τούτο ισχύει σήμερα) που αφορά τη χρήση των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του κεφαλαίου που αποφασίσθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 11ης Δεκεμβρίου 1999. 5. Έγκριση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της εταιρείας. 6. Διάφορες ανακοινώσεις.

Οι μέτοχοι, που δικαιούνται και επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, οφείλουν να καταθέσουν βεβαίωση του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, σύμφωνα με το άρθρο 51 Ν. 2396/1996 ή βεβαίωση που αντιστοιχεί με βεβαίωση του Κ.Α.Α., από την οποία να προκύπτει η ιδιότητά τους του μετόχου και ο αριθμός των μετοχών τους, στο ταμείο της εταιρείας (Μαυροκορδάτου 11-13 Πειραιάς) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική εταιρεία στην Ελλάδα, πέντε τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα που ορίσθηκε για τη συνεδρίαση της Συνέλευσης.

EVEREST A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 20/12/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, στο ξενοδοχείο KING GEORGE, στο Σύνταγμα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση του Ισολογισμού της χρήσης (1.7.2004 - 30.6.2005) και των λοιπών οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας καθώς και των ενοποιημένων μετά των επ' αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. 2. Έγκριση διάθεσης των καθαρών κερδών και της καταβολής μερίσματος. 3. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την εταιρική χρήση (1.7.2004 - 30.6.2005). 4. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών τακτικού και αναπληρωματικού, για τη χρήση (1.7.2005 - 30.6.2006). 5. Έγκριση χορηγηθεισών αμοιβών για την παροχή υπηρεσιών στα μέλη του Δ.Σ. για τη χρήση (1.7.2004 - 30.6.2005) και προέγκριση αμοιβών για την χρήση (1.7.2005 - 30.6.2006). 6. Χορήγηση αδείας σε μέλη του Δ.Σ. και στους Διευθυντές αυτής να μετέχουν στα Δ.Σ. ή στην διεύθυνση εταιρειών που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς καθώς και σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις, κατ' άρθρο 23 παρ.1 του Κ.Ν.2190/1920. 7. Επικύρωση της εκλογής νέου μέλους του Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντος. 8. Mεταφορά της έδρας της εταιρείας από τον Δήμο Αθηναίων στο Δήμο Σπάτων με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού. 9. Επικύρωση της από 28.6.2005 αποφάσεως του Δ.Σ. της εταιρείας περί παρατάσεως της δοθείσης προθεσμίας με την από 21.12.2004 απόφαση της Γ.Σ. των μετόχων για διάθεση δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock- opτions) σε μέλη του Δ.Σ. στελέχη και υπαλλήλους της εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών. 10. Διάφορες ανακοινώσεις. Όλοι οι μέτοχοι της εταιρίας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση θα πρέπει σύμφωνα με το νόμο να ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών τους και να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας (Υπηρεσία Μετόχων), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Συνέλευσης, βεβαιώσεις του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών ή βεβαίωση κατάθεσης της βεβαίωσης του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή οποιασδήποτε αναγνωρισμένης τράπεζας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα