Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2005 17:34

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ - Π. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 21/12/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, Λένορμαν 205, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Eξαγορά της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΑΦΟΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΑΕ. 2. Τροποποίηση και παράταση του αδιάθετου ποσού των αντληθέντων κεφαλαίων. 3. Σχηματισμός έκτακτου φορολογηθέντος αποθεματικού για την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής της ειδικής επένδυσης που υλοποιεί η εταιρεία στα πλαίσια του Ν.2601/1998. Οι μέτοχοι για να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (ΣΑΤ) και να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας στην οδό Λένορμαν 205, Αθήνα, στην υπηρεσία Μετόχων, τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης. Οι μέτοχοι που οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό του ΣΑΤ πρέπει να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν επίσης στην παραπάνω διεύθυνση της εταιρείας τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 22/12/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Δήμο Αχαρνών (Μενιδίου) Αττικής, στο 15ο χλμ της Λεωφόρου Πάρνηθος, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή για έγκριση του Ισολογισμού της 30ης Ιουνίου 2005 (από την 1η Ιουλίου 2004 μέχρι την 30η Ιουνίου 2005) μαζί με την γι' αυτόν έκθεση διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Υποβολή για έγκριση της έκθεσης των ελεγκτών για την χρήση που έκλεισε την 30η Ιουνίου 2005. 3. Λήψη απόφασης για τη διάθεση των κερδών χρήσης. 4.Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την χρήση που έκλεισε την 30η Ιουνίου 2005. 5. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών ελεγκτών για την χρήση από 1η Ιουλίου 2005 μέχρι 30η Ιουνίου 2006 και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 6. Παροχή αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για διενέργεια εμπορικών πράξεων και συμμετοχή σε άλλες εταιρείες. 7. Ονομαστικοποίηση μετοχών. 8. Αμοιβές Δ.Σ. 9. Απόδοση επί το ορθόν της επωνυμίας στην Αγγλική. 10. Αγορά ιδίων μετοχών. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην εν λόγω Τακτική Γενική Συνέλευση αυτοπροσώπως ή δι'αντιπροσώπου, οφείλουν να προσκομίσουν στην Εταιρεία κατά περίπτωση σχετική βεβαίωση του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/96 ή βεβαίωση που αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ορισθείσα συνεδρίαση και να λάβουν ταυτόχρονα απόδειξη, η οποία χρησιμεύει και ως εισιτήριο για τη Συνέλευση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα