Γαλαξίας ΑΕΓΑ, και Αστρα δηλώνουν ότι αποζημιώνουν εμπρόθεσμα

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2005 20:34

Αντέδρασαν σήμερα οι ασφαλιστικές εταιρείες Γαλαξίας και Αστρα για όσα γνωστοποιήθηκαν χθες από το υπουργείο Ανάπτυξης σχετικά με καθυστερήσεις που καταγράφονται στις πληρωμές των αποζημιώσεων http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/11/29/1124853.htm .

Η Αστρα Ασφαλιστική αναφέρει πως «από τα επίσημα έγγραφα και τη σχετική αλληλογραφία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης προκύπτει ότι ουδέποτε μέχρι σήμερα ετέθη θέμα ανάκλησης της άδειας λειτουργίας της εταιρείας» και πως «όχι μόνο αποζημιώνει σωστά και εμπρόθεσμα, αλλά έχει επιπλέον αποκεντρώσει και τις πληρωμές της, με αποτέλεσμα όλοι σχεδόν οι παθόντες να αποζημιώνονται άμεσα από τα κατά τόπους γραφεία».

Η Γαλαξίας Ασφαλιστική επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι θα παραστεί την Πέμπτη εκπρόσωπός της στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ιδιωτικής Ασφάλισης προκειμένου να δηλωθεί η πρόθεσή της να καταβληθούν οι δύο ισόποσες δόσεις, ώστε να μην υπάρχει στα αποθεματικά της «μαύρη τρύπα».

Η εταιρεία αναφέρει ότι, όπου και αν υπάρχουν καθυστερήσεις, αυτές οφείλονται στην ανάγκη πλήρους διασφάλισης πως δεν υπάρχει δόλος στα ποσά που ζητούν οι παθόντες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα