Κωτσόβολος: Ανακαίνιση οκτώ καταστημάτων

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2005 12:03

Στην ανακαίνιση οκτώ ακόμη καταστημάτων προχώρησε το κατά το μήνα Νοέμβριο ο ηγέτης στην αγορά ηλεκτρικών ειδών Όμιλος Κωτσόβολος, όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση.

Πρόκειται για τα καταστήματα στον ¶λιμο, την Ελευσίνα, τα ¶νω Λιόσια, τον Πειραιά, το Αιγάλεω, στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας, τα Μελίσσια, και το Χαλάνδρι.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, το πρόγραμμα ανακαινίσεων των καταστημάτων του Ομίλου προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς αποσκοπώντας στη δημιουργία χώρων που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή αλλά και στην καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Εξάλλου, την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, άνοιξε τις πόρτες του και το Ράδιο Αθήναι στον Πειραιά, ενώ την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου εγκαινιάστηκαν τα ανακαινισμένα καταστήματα Κωτσόβολος στο Αιγάλεω και τα Μελίσσια, καθώς και το Ράδιο Αθήναι της οδού Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας.

Τέλος, το πρόγραμμα ανακαινίσεων για το μήνα Νοέμβριο ολοκληρώθηκε με την επαναλειτουργία ενός ακόμη αναδιαμορφωμένου καταστήματος Κωτσόβολος την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, στο Χαλάνδρι.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα