EFG Eurobank: Ενδεχόμενο μείωσης συμμετοχής στη LogicDIS

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2005 16:24
UPD:16:26

Tο ενδεχόμενο μείωσης της συμμετοχής του στη LogicDIS εξετάζει ο Ομιλος της EFG Eurobank Ergasias, «προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε αυτήν ισχυρού μετόχου με εξειδικευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία στο αντικείμενο αυτό».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το αντικείμενο δραστηριοτήτων της LogicDIS A.E. βρίσκεται εκτός του κύριου αντικειμένου του Ομίλου, ο οποίος είναι μέτοχος (άμεσα και έμμεσα) κατά 28,2% της παραπάνω εταιρείας.

Ο Όμιλος της EFG Eurobank, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «δείχνοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και προοπτικές της εταιρείας συμμετείχε στην προηγούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, καλύπτοντας συνολικά το 71% της αύξησης κεφαλαίου αυτής, αυξάνοντας έτσι σημαντικά την συμμετοχή του στην εταιρεία. Για τους ίδιους λόγους σκοπεύει να συμμετάσχει στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ασκώντας το σύνολο των δικαιωμάτων του και καλύπτοντας τυχόν αδιάθετα δικαιώματα στο σύνολό τους, εφόσον, βέβαια, εξακολουθεί να είναι μέτοχος της εταιρείας κατά την έναρξη της περιόδου άσκησης των δικαιωμάτων».

Ο Όμιλος της EFG Eurobank Ergasias αναφέρει επίσης στην ανακοίνωσή του ότι έχει αναπτύξει μια εκτεταμένη και επιτυχημένη συνεργασία με τη LogicDIS και προσβλέπει στην ενίσχυση της συνεργασίας αυτής με σκοπό την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας καθώς και των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων της LogicDIS.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα