ΓΓΚ: Ανάκληση Smart Forfour

Γα έλεγχο των ελατηρίων ασφάλισης του πίσω πάγκου καθίσματος
Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2005 15:43

Στην ανάκληση 179 Smart Forfour, προχώρησε η Μercedes-Benz Ελλάς A.E.Ε., όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή, Αθανάσιος Σκορδάς

Συγκεκριμένα, έχει παρατηρηθεί ότι σε ορισμένα μοντέλα Smart Forfour υπάρχει πιθανότητα να μην έχουν ασφαλιστεί σωστά από το εργοστάσιο τα ελατήρια ασφάλισης του πίσω πάγκου καθίσματος στο δάπεδο του αμαξώματος. Σε περίπτωση ατυχήματος δεν θα μπορούσε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επιβατών, διότι η στερέωση του πίσω καθίσματος δε, θα άντεχε την πίεση των δυνάμεων που αναπτύσσονται.

Όλοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων θα ειδοποιηθούν από την εταιρεία Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε με προσωπικές επιστολές, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Smart της Mercedes-Benz Ελλάς, προκειμένου να ελεγχθεί και να επιδιορθωθεί το αυτοκίνητό τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται, όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης MERCEDES-BENZ στο τηλέφωνο 800 11 76000.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα