Πρόσκληση Αβραμόπουλου σε επενδυτές του Κόλπου

Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2005 18:12

«Η Ελλάδα είναι έτοιμη, να προσφέρει όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις προς τους δυνητικούς επενδυτές της περιοχής του Κόλπου και όχι μόνο. Το επενδυτικό τοπίο στην Ελλάδα αλλάζει και η χώρα κινείται στους ρυθμούς, που επιτάσσουν οι καιροί αλλά και οι ανάγκες του επιχειρείν», τόνισε ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος στο Forum στο Ντουμπάι, που διοργανώνουν το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τις εφημερίδες «Herald Tribune» και «New York Times», με θέμα τις τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα.

Ο κ. Αβραμόπουλος, αφού ανέφερε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας, τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά και τα αυξημένα ποσοστά των εισερχόμενων τουριστών κατά τη φετινή χρονιά, επικέντρωσε στη μάχη της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.

Ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε επίσης και στην παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια του Ελληνικού Τουρισμού αλλά και στις διεθνείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

Να σημειωθεί, ότι πρόκειται για το δεύτερο από τα εννέα Fora, που θα διοργανωθούν από κοινού με τις εφημερίδες «Herald Tribune» και «New York Times», σε πρωτεύουσες, συνδυάζοντας την πρωτοβουλία αυτή με τη διοργάνωση διεθνών τουριστικών εκθέσεων. Το πρώτο Forum πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, ενώ θα ακολουθήσει η Νέα Υόρκη, το Νέο Δελχί, το Βερολίνο, το Παρίσι, η Μόσχα, το Πεκίνο και το Κάιρο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα