Με μικρά κέρδη τα αμερικανικά παράγωγα

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015 14:28
UPD:14:29
REUTERS/BRENDAN MCDERMID

Σημάδια ανάκαμψης εμφανίζουν τα αμερικανικά παράγωγα, μετά από τρεις ημέρες απωλειών, με την αγορά να κινείται με βάση τα αποτελέσματα των εισηγμένων για το δεύτερο τρίμηνο του έτους, λαμβάνοντας σήμερα ώθηση από εκείνα της Amazon και της Visa.

Ειδικότερα, στις 14:28, τα συμβόλαια λήξης Σεπτεμβρίου του S&P 500 κινούνται με κέρδη 0,2% στις 2.103 μονάδες, ενώ κατά 22 μονάδες υψηλότερα κινούνται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones φτάνοντας τις 17.698 μονάδες.

Στο ταμπλό, η μετοχή της Amazon καταγράφει κέρδη 18%, καθώς ανακοίνωσε κέρδη 92 εκατ. δολαρίων το δεύτερο τρίμηνο του έτους, έναντι ζημιών 126 εκατ. δολαρίων την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. 

Επίσης, η Visa ενισχύεται κατά 4,5%, μετά την ανακοίνωση ότι αναμένει την ολοκλήρωση των συνομιλιών για την απόκτηση της Visa Europe μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Επίσης, τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε για το δεύτερο τρίμηνο του έτους ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών. 

Στο +4,3% βρίσκεται η Starbucks, η οποία εμφάνισε αύξηση κερδών κατά 22% το δεύτερο τρίμηνο του έτους, υψηλότερα των εκτιμήσεων. 

Στον αντίποδα, η TripAdvisor υποχωρεί κατά 8,2%, μετά τα χειρότερα του αναμενομένου αποτελέσματα που ανακοίνωσε. Τα κέρδη της υποχώρησαν κατά 15%, εξαιτίας της σημαντικής αύξησης των δαπανών. 

 


Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα