ΕΛΤΡΑΚ: Εκδοση ομολογιακού δανείου

Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2005 18:47

Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως 16 εκατ. ευρώ αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΛΤΡΑΚ ΑΕ. Σκοπός του δανείου είναι η αναχρηματοδότηση υφιστάμενου κοινοπρακτικού δανείου της εταιρείας και η αναχρηματοδότηση βραχυπρόθεσμου δανεισμού.

Η διάθεση των ομολογιών του δανείου θα γίνεται κατά την έκδοσή του με ιδιωτική κάλυψη μέσω πιστωτικών ιδρυμάτων, τα οποία προσκαλούνται από την εταιρία EFG Telesis Finance Α.Ε.Π.ΕΥ., που έχει αναλάβει την διοργάνωση του δανείου.

Επίσης η γενική συνέλευση ενέκρινε την παραίτηση του αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνοντος συμβούλου κ. Ηλία Κρεμέζη και την εκλογή του κ. Ryan Jared Kneiss (Ράιαν Τζάρεντ Νείς) ως νέου μέλους του ΔΣ.

Οι μέτοχοι ενημερώθηκαν ότι αντίστοιχα ομολογιακά δάνεια θα εκδοθούν και από τις θυγατρικές ΕΛΑΣΤΡΑΚ ΑΕ και ΕΛΤΡΕΚΚΑ ΑΕ με τον ίδιο σκοπό και τους ίδιους όρους που ανακοινώθηκαν για το ομολογιακό δάνειο που εκδίδει η ΕΛΤΡΑΚ ΑΕ. Το ανώτατα ποσά των δανείων θα είναι 15 εκατ. ευρώ για την ΕΛΑΣΤΡΑΚ και 11 εκατ. ευρώ για την ΕΛΤΡΕΚΚΑ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα