«Εξυπνες» πιστωτικές κάρτες από την Εθνική Τράπεζα

Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2005 15:03

H Eθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι εφαρμόζει διευρυμένα πλέον την τεχνολογία chip, που πρώτη χρησιμοποίησε σε πιστωτικές κάρτες, προς όφελος των κατόχων των νέων της πιστωτικών καρτών “go” (“go Mastercard” και “go VISA”).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η νέα γενιά πιστωτικών καρτών “go” με τεχνολογία chip εγγυάται πρόσθετη ασφάλεια και έλεγχο σε όλες τις συναλλαγές των κατόχων της. Οι κάρτες “go” χρησιμοποιούνται όπως όλες οι διεθνείς πιστωτικές κάρτες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, όπως τονίζεται, οι νέες κάρτες “go” προσφέρουν στους κατόχους τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής και επιβράβευσης, το πρόγραμμα “go National”, που θα εφαρμόζεται σε ένα ευρύ φάσμα επιλεγμένων επιχειρήσεων.

Με το πρόγραμμα “go National” κάθε φορά που ένας κάτοχος πιστωτικής κάρτας go χρησιμοποιεί την κάρτα του σε επιχείρηση που συμμετέχει στο πρόγραμμα, εξασφαλίζει άμεσο κέρδος με τη μορφή έκπτωσης σε επόμενη αγορά του, σε οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις του προγράμματος.

Το εκάστοτε κέρδος, που αντιστοιχεί σε ποσοστό επί του ποσού των αγορών, καταγράφεται στο ενσωματωμένο chip της κάρτας, όπου και συγκεντρώνεται το σύνολο των κερδών από τις αγορές. Ο κάτοχος έχει τη δυνατότητα να εξαργυρώσει το συνολικό του κέρδος ή μέρος αυτού, με τη μορφή έκπτωσης στις αγορές του, ανά πάσα στιγμή, σε οποιαδήποτε επιχείρηση συμμετέχει στο πρόγραμμα “go National”.

Οι επιχειρήσεις από την πλευρά τους παράλληλα με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα “go National” θα μπορούν να σχεδιάζουν και τα δικά τους ιδιωτικά προγράμματα τα οποία θα εξασφαλίζουν επιπρόσθετο κέρδος στους καταναλωτές με χρήση των καρτών “go” στις επιχειρήσεις τους.

Οι έξυπνες πιστωτικές κάρτες “go” μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε ένα μεγάλο δίκτυο συμβεβλημένων επιχειρήσεων, που φέρουν αντίστοιχα τα σήματα των διεθνών οργανισμών MasterCard και VISA.

Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάληψη μετρητών 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, από τα ATMs της Εθνικής Τράπεζας και από τα ATMs που φέρουν τα σήματα MasterCard και VISA, σε όλον τον κόσμο.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα