Πάνω από 1% τα κέρδη στη Wall Street

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 23:10
UPD:23:57
REUTERS/BRENDAN MCDERMID

Φωτογραφία αρχείου.

Κέρδη που ξεπέρασαν το 1% σημείωσαν οι αμερικανικοί δείκτες σήμερα, με την αγορά να υποδέχεται θετικά την πρόοδο που υπήρξε μεταξύ της Ελλάδος και των Ευρωπαίων, καθώς και των θετικών μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων που ανακοινώνουν οι εισηγμένες.

Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones ενισχύθηκε κατά 1,22% στις 17.977,68 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημείωσε κέρδη 1,48% στις 5.071,51 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 έκλεισε ανοδικά κατά 1,11% στις 2.099,60 μονάδες.

Στο ταμπλό τώρα, η Fitbit ενισχύθηκε κατά 1,7% μετά την έναρξη της κάλυψής της από την Piper Jaffray, δίνοντας τη σύσταση overweight.

Επίσης, η Marathon Petroleum σημείωσε κέρδη 7,8%, μετά την ανακοίνωση ότι η θυγατρική MPLX,  συμφώνησε στην συγχώνευσή της με την MarkWest Energy Partners, προκειμένου να βελτιώσει την λειτουργική της απόδοση. Η MPC θα συμβάλει στην συγχώνευση με 675 εκατ. δολάρια.

Στο μεταξύ, σταδιακά αυξάνονται οι προγραμματισμένες ανακοινώσεις για τα αποτελέσματα του δευτέρου τριμήνου από τις εισηγμένες. Πλέον αυτά θα ορίσουν το κλίμα στην αμερικανική αγορά το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τους αναλυτές. Αυτήν την εβδομάδα μεταξύ των εταιρειών που θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα είναι η JPMorgan Chase, η Wells Fargo και η Intel.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα