Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2005 17:20
UPD:17:42

ΙΝΤΕΡΣΑΤ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 19/12/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, στα γραφεία της εταιρίας, Αυλώνος 103, Σεπόλια, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επέκταση του σκοπού της εταιρίας και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 2 του Καταστατικού αυτής. 2. Συζήτηση για το ενδεχόμενο συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρία άλλων Ανωνύμων Εταιριών Περιορισμένης Ευθύνης. 3. Ενημέρωση των μετόχων σχετικά με τις μελλοντικές επιχειρηματικές εξελίξεις της εταιρίας. Οι μέτοχοι που θέλουν να πάρουν μέρος στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, οφείλουν, πέντε τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, να προσκομίσουν και καταθέσουν στα γραφεία της εταιρίας, τις κατά Νόμο βεβαιώσεις δικαιωμάτων επί αϋλων τίτλων και δέσμευσης των μετοχών τους στο Κ.Α.Α. ΑΕ μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους σε περίπτωση αντιπροσώπευσης. Επίσης, οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση και οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό του Κ.Α.Α. οφείλουν να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κ.Α.Α., το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από το Κ.Α.Α. την σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία θα καταθέσουν μαζί με τυχόν έγγραφα πληρεξουσιότητας στα Γραφεία της εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης.

COMPUCON ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Α.Β.Ε.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 05/01/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00, στην έδρα της εταιρίας, στο 14ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αλλαγή της Έδρας της εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού. 2. Έγκριση απόφασης του Δ.Σ. για την εκλογή νέου μέλους, στη θέση αποχωρήσαντος λόγω παραίτησης. Στη Γενική Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση πρέπει μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (ΣΑΤ) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ' αυτόν βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον εργάσιμες ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της εταιρίας, 14ο χιλ. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, Τ.Θ.445, 57001, Θεσσαλονίκη. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (πλατεία Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17, Αθήνα). Η ενδεχόμενη εκπροσώπησή τους θα αποδεικνύεται με την προσκόμιση απλής σχετικής πρωτότυπης επιστολής.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 09/01/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, στο Υποκατάστημα της Εταιρίας, στον ¶γιο Στέφανο Αττικής (23ο χλμ. Ε.Ο Αθηνών- Λαμίας), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Μεταφορά της έδρας της Εταιρείας. 2. Τροποποίηση του περί έδρας άρθρου 2 - εδάφιο 1 του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλουν να δεσμεύσουν, μέσω του Χειριστή τους, τις μετοχές που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία του Υποκαταστήματος της Εταιρείας (23ο χλμ. Ε.Ο Αθηνών - Λαμίας - ¶γιος Στέφανος Αττικής), τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από εκείνη για την οποία ορίστηκε η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης. Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, θα πρέπει οι κάτοχοι τους να τις δεσμεύσουν, με δήλωσή τους στην Εταιρεία ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ Α.Ε, και να παραλάβουν από αυτήν σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία του Υποκαταστήματος της Εταιρείας (23ο χλμ. Ε.Ο Αθηνών -Λαμίας ¶γιος Στέφανος Αττικής), τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από εκείνη για την οποία ορίστηκε η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα