ΔΕΠΑ: Ο Ασ. Παπαγεωργίου νέος διευθύνων σύμβουλος

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2005 12:50
UPD:15:42

Ο κ. Ασημάκης Παπαγεωργίου αναλαμβάνει νέος διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας που προβλέπεται από τον Κανονισμό της Βουλής, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα της «Ν» http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/12/16/1132298.htm .

Υστερα από συνεννόηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Α.Ε. κ. Ραφαήλ Μωϋσής αποχωρεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και παραμένει πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΠΑ.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ο κ. Μωϋσής είχε αναπτύξει προς τον υπουργό Ανάπτυξης τη βούλησή του να αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου για οικογενειακούς λόγους υπογραμμίζοντας, ταυτόχρονα το μεγάλο ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη της ΔΕΠΑ. Σχετική επιστολή υποβλήθηκε προς τον υπουργό στις 24.11.2005 και η παραίτηση από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου έγινε δεκτή αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες επιλογής του αντικαταστάτη του.

«Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Μωϋσής από τη θέση του Προέδρου της εταιρείας και σε συνεργασία με το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Παπαγεωργίου θα συνεχίσει να συμβάλει, με την ίδια διάθεση προσφοράς για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας που, ήδη, καταγράφει σημαντικές επιτυχίες και εδώ και διεθνώς», δήλωσε ο κ. Σιούφας.

Ο κ. Παπαγεωργίου σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος Μ.Β.Α. από το Bentley College της Βοστώνης και εργάστηκε σε υψηλόβαθμες θέσεις, σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Τους τελευταίους 19 μήνες, ο κ. Ασημάκης Παπαγεωργίου κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Προαστιακός Α.Ε. και συνέβαλε αποτελεσματικά στην ανάπτυξη και την καθιέρωση της, ως βασικού φορέα στο χώρο των μέσων μαζικής μεταφοράς.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα