Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2005 10:56
UPD:12:08

Aspis Bank: «Η Wall Street κινήθηκε πτωτικά την Παρασκευή, καθώς οι τιµές των µετοχών των πετρελαϊκών εταιριών πιέστηκαν λόγω της µείωσης στις τιµές του πετρελαίου. Οι ευρωπαϊκές αγορές αναµένεται κινηθούν πτωτικά σήµερα, ενώ στην εγχώρια αγορά πιθανό να πραγµατοποιηθούν ρευστοποιήσεις κερδών, καθώς την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε νέο υψηλό έτους. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αναµένεται να βρεθεί ο κλάδος των τροφίµων».

Emporiki Investment Bank: «Αναμένουμε θετικό κλίμα να επικρατήσει στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης, επιτρέποντας στο γενικό δείκτη να δοκιμάσει υψηλότερα επίπεδα. Η συμπεριφορά ωστόσο των eυρωπαϊκών αγορών αναμένεται να δώσει την τάση στη συνέχεια».

Egnatia Finance: «Το μοντέλο της Παρασκευής αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για θετικό άνοιγμα της Σοφοκλέους σήμερα, το οποίο θα στηριχθεί επίσης και στις θετικές ειδήσεις σχετικά με τα κονδύλια που θα λάβει η Ελλάδα από το Δ' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης».

Euroxx: «Η αισιοδοξία κυριάρχησε την προηγούμενη εβδομάδα στη Σοφοκλέους,ενώ η τάση παραμένει θετική και για τις εναπομένουσες συνεδριάσεις του έτους. Είναι όμως αρκετά δύσκολο να εκτιμηθεί αν η ενδεχόμενη άνοδος σε υψηλότερα επίπεδα μπορεί να γίνει συνεχόμενα, ή θα απαιτηθούν πρώτα μικρές διορθωτικές κινήσεις».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα