Καινούργιες εκθέσεις και νέο οργανόγραμμα για τη HELEXPO το 2006

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2005 14:41

Με καινούργιες εκθέσεις και νέο οργανόγραμμα, αλλά και με επενδύσεις για την αναβάθμιση της εκθεσιακής παρουσίας της στην Αττική, ετοιμάζεται για το 2006 η HELEXPO AE.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι προσθήκες στο εκθεσιακό της ημερολόγιο αφορούν την έκθεση προϊόντων ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας GAMICS στο Helexpo Palace της Αθήνας (14-17/4/06), αλλά και την AthensMedWood στο Expo Athens (24-27/3/06).

Παράλληλα, εντελώς ανανεωμένη θα είναι το 2006 η SPORTEXPO, μια ουσιαστικά καινούρια έκθεση αθλητισμού, ψυχαγωγίας, εξοπλισμού και εγκαταστάσεων (6-9/4/06), στη Θεσσαλονίκη.

Εμφαση δίδεται και στην 71η διοργάνωση της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης (8-17/9/06), που -σύμφωνα με τη HELEXPO- περιλαμβάνει νέα εκθεσιακά αφιερώματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, ένα σημαντικό διεθνές επιχειρηματικό φόρουμ και πολλές εκπλήξεις.

Σε πλήρη εφαρμογή μπαίνει και το νέο οργανόγραμμα της HELEXPO, στα πρότυπα των μεγαλύτερων διεθνών εκθεσιακών φορέων. Το νέο οργανόγραμμα περιλαμβάνει τρεις καινούριες διευθύνσεις (Marketing, Συνεδρίων και Ανθρώπινου Δυναμικού), αλλά και προβλέψεις για εσωτερικούς ελεγκτές και για υπευθύνους διαχείρισης ποιότητας.

Τέλος, το 2006 θα συνεχιστούν οι παρεμβάσεις για την αισθητική και λειτουργική βελτίωση των εγκαταστάσεων στη Θεσσαλονίκη, με κονδύλια από το επενδυτικό πρόγραμμα του νέους έτους και με παράλληλες επενδύσεις στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και αναβάθμισης του κλιματισμού.

Σημαντικό τμήμα του επιχειρησιακού σχεδιασμού του εκθεσιακού φορέα αποτελούν και οι προσπάθειες της διοίκησης για την αναβάθμιση της παρουσίας και της δραστηριοποίησής του στην Αττική σε νέες εγκαταστάσεις, αξιοποιώντας παράλληλα στο έπακρο το αναβαθμισμένο «HELEXPO PALACE», στο οποίο θα φιλοξενηθούν το 2006 πάνω από 18 εκθέσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα