IDE: Νέα σύμβαση 63 εκατ. δολ. με Raytheon

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015 14:14
UPD:14:19

Επεκτείνει τη συνεργασία της με την αμερικανική εταιρεία Raytheon η Intracom Defense Electronics, με την υπογραφή νέου συμβολαίου 63 εκατ. δολαρίων για την παραγωγή υπομονάδων των αντιαεροπορικών συστημάτων Patriot, το οποίο θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2017.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, το νέο συμβόλαιο επεκτείνει τη συνεργασία με διακεκριμένους προμηθευτές των ΗΠΑ σε διεθνή προγράμματα στον χώρο της άμυνας.

Σημειώνεται ότι οι εξαγωγές της IDE ξεπερνούν το 98% του κύκλου εργασιών της. Ειδικότερα, οι εξαγωγές προϊόντων υψηλής τεχνολογίας της IDE προς τις ΗΠΑ το 2013 αντιστοιχούσαν σε περίπου 5% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών, έναντι 4% το 2012.

«Είμαστε υπερήφανοι για την περισσότερο από 20 χρόνια συνεργασία μας με τη Raytheon και την εμπιστοσύνη τους στις δυνατότητές μας. Η νέα σύμβαση επιβεβαιώνει τη συμμόρφωσή μας με τα πολύ υψηλά πρότυπα της τεχνολογίας και της διεθνούς ανταγωνιστικότητας μας σε μια πολύ απαιτητική βιομηχανία», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της IDE, Γεώργιος Τρουλλινός.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα