Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2005 11:41
UPD:11:43

Κάππα Χρηματιστηριακή: «Η αγορά θα κινηθεί στα τρέχοντα επίπεδα, με τη μικρή και μεσαία κεφαλαιοποίηση πιθανόν να συνεχίζει να σημειώνει υπεραπόδοση, ενώ οι επενδυτές ενδέχεται να ρευστοποιήσουν κάποια από τα χθεσινά κέρδη τους».

Aspis Bank: «Νέο ιστορικό υψηλό πενταετίας κατέγραψε και ο Γ.Δ. του Χ.Α. Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται κινηθούν πτωτικά σήμερα λόγω της χθεσινής πτώσης στη Wall Street, ενώ στην εγχώρια αγορά είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν ρευστοποιήσεις κερδών».

Euroxx: «Υψηλά πενταετίας εχθές σε μια συνεδρίαση που ξεχώρισε όμως κυρίως για την άνοδο της μεσαίας και μικρότερης κεφαλαιοποίησης, κάτι που χαρακτηρίζει τις περισσότερες τελευταίες συνεδριάσεις. Είναι ίσως νωρίς ακόμα μα μιλήσουμε για δυναμική επιστροφή των περιφερειακών τίτλων, αλλά είναι γεγονός ότι έχουν καταγράψει σημαντικά κέρδη το Δεκέμβριο.

»Για σήμερα η όποια πρόβλεψη είναι δύσκολη, αφού η χθεσινή εκτεταμένη άνοδος θα υποδείκνυε πιθανές ρευστοποιήσεις για αποκόμιση κερδών, από την άλλη όμως η ψυχολογία είναι εξαιρετική και θα μπορούσε να οδηγήσει σε υψηλότερα επίπεδα».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα