Νεοχημική: Ιδρυση θυγατρικών εταιρειών

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2005 14:43

Τη σύσταση και ίδρυση δύο νέων θυγατρικών εταιρειών ανακοίνωσε η Νεοχημική Λ. Β. Λαυρεντιάδης ΑΒΕΕ.

Η πρώτη, με διακριτικό τίτλο LAMDA COSMETICS LIMITED, έχει σκοπό την παραγωγή και εμπορία καλλυντικών και την δυνατότητα επέκτασης της δραστηριότητάς της σε χώρες εκτός Ελλάδος. Η έδρα της νέας εταιρείας βρίσκεται στην Κύπρο.

Η νεοσυσταθείσα εταιρεία έχει μετοχικό κεφάλαιο 20.000 ευρώ, διαιρούμενο σε 20.000 μετοχές ονομαστικής αξίας ενός (1) ευρώ καθεμιάς. Μοναδικός μέτοχος της νεοσυσταθείσας εταιρείας είναι η θυγατρική εταιρεία της ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Λ.Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. με την επωνυμία ΛΑΜΔΑ ΚΟΣΜΕΤΙΚΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Η δεύτερη εταιρεία, με διακριτικό τίτλο AGRO INNOVATION S.A., έχει δραστηριότητα τη διανομή αγροχημικών προϊόντων. Η έδρα της νέας εταιρείας βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο (Πεντέλης 34).

Η νεοσυσταθείσα εταιρεία έχει μετοχικό κεφάλαιο 60.000 ευρώ, διαιρούμενο σε 60.000 μετοχές ονομαστικής αξίας ενός (1) ευρώ καθεμιάς. Στη νεοσυσταθείσα εταιρεία συμμετέχουν: η ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Λ.Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. με ποσοστό 99,99% του μετοχικού κεφαλαίου και η ΛΑΜΔΑ ΛΑΜΔΑ AEBE (LAMDA LAMDA) S.A με ποσοστό 0,01% του μετοχικού κεφαλαίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα