Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2005 11:10
UPD:11:24

Σίγμα Χρηματιστηριακή: «Το περιθώριο υποχώρησης είναι περιορισμένο αυτή τη στιγμή, με τις επιλεκτικές τοποθετήσεις να είναι η ασφαλέστερη στρατηγική κατά την άποψή μας».

Emporiki Investment Bank: « Διατήρηση του θετικού κλίματος με επιλεκτικές τοποθετήσεις στην υψηλή κεφαλαιοποίηση και υπεραπόδοση στις μικρομεσαίες κεφαλαιοποιήσεις αναμένουμε κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

Marfin Analysis: «Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ο Γενικός Δείκτης έκλεισε 0,56% χαμηλότερα, με τον όγκο συναλλαγών να διαμορφώνεται στα €253εκ (+34%). Οι μετοχές διόρθωσαν, έπειτα από την πρόσφατη ανοδική τους πορεία. Η διαπραγματευτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε στις Εθνική Τράπεζα, Εμπορική Τράπεζα, Αγροτική Τράπεζα και Alpha Bank... Βλέπουμε περιορισμένο ενδεχόμενο πτώσης της αγοράς και μειωμένους όγκους συναλλαγών καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του έτους».

Euroxx: «Ακόμα μια συνεδρίαση με ενισχυμένη τη μικρότερη κεφαλαιοποίηση χθες, ενώ οι ρευστοποιήσεις για αποκόμιση κερδών υπερίσχυσαν στη μεγάλη κεφαλαιοποίηση. Σημειώνεται ότι και πάλι, και παρά την πτώση του Γενικού Δείκτη οι περισσότερες μετοχές έκλεισαν με ανοδικό πρόσημο. Το ερώτημα για σήμερα είναι αν θα “συνεχίσει” το ράλι των μικρών, ενώ για τη μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση δεν αναμένονται ουσιαστικές μεταβολές».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα