Κορ-Φιλ : Σύμβαση πώλησης και επαναμίσθωσης βιομηχανοστασίου της στην Κόρινθο

Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2004 16:17
UPD:16:21

Τη σύναψη σύμβασης πώλησης και επαναμίσθωσης (sale & lease back) την 31/12/2003, με την εταιρεία EFG Eurobank Ergasias Χρηματοδοτικές Μισθώσεις Α.Ε., ανακοίνωσε η Κορ-Φιλ.

Αντικείμενο των συμβάσεων πώλησης, ύψους 2.200.00 ευρώ, και χρηματοδοτικής μίσθωσης, ύψους 2.255.000 ευρώ, αποτέλεσε το βιομηχανοστάσιο της εταιρείας στην Κόρινθο, επιφανείας 5.500 περίπου τ.μ. επί γηπέδου 22.880 τ.μ. Η διάρκεια της μίσθωσης είναι 12ετής και η αξία εξαγοράς κατά τη λήξη της συμφωνήθηκε στα 3 ευρώ.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας υπενθυμίζεται ότι η παραγωγική λειτουργία του βιομηχανοστασίου έχει διακοπεί, καθόσον υλοποιείται η μετεγκατάσταση της κλωστοϋφαντουργικής δραστηριότητας στο βιομηχανοστάσιο της, κατά 85%, θυγατρικής εταιρείας, ΤΙΝ-ΦΙΛ Α.Ε. στο Αιγίνειο Πιερίας.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η παραπάνω ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών που αποσκοπούν τόσο στην εξυγίανση του ισολογισμού της εταιρείας όσο και στην γενικότερη επιχειρηματική αναδιάρθρωση της επιχειρηματικής της δραστηριότητας. Σημειώνεται επίσης ότι η εταιρεία επεξεργάζεται ήδη προτάσεις για την άμεση περαιτέρω αξιοποίηση του εν λόγω ακινήτου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα