Εως τις 29/2 οι αιτήσεις επιχορήγησης ΜΜΕ και ΠΜΕ

Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2004 16:38

Εως τις 29 Φεβρουαρίου του 2004 στους αρμόδιους ενδιάμεσους φορείς μπορούν εμπορικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις να υποβάλουν προτάσεις προς ένταξη στον τρίτο κύκλο του Προγράμματος «Ενίσχυση ολοκληρωμένων επιχειρηματικών σχεδίων πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων».

Το Πρόγραμμα, συνολικού προϋπολογισμού 110 εκ. ευρώ, αποσκοπεί στην στήριξη της ανταγωνιστικότητας μικρών και πολύ μικρών μεταποιητικών επιχειρήσεων μέσω της ενίσχυσης business plans δύο ετών, για την τεχνολογική αναβάθμιση των λειτουργιών τους, την προώθηση της καινοτομίας, την βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων τους και την βελτίωση των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων.

Η δράση προβλέπει την επιχορήγηση μέχρι και 40% του προτεινόμενου συνολικού προϋπολογισμού του σχεδίου, ο οποίος δεν πρέπει να είναι μικρότερος των 28.000 ευρώ και να μην υπερβαίνει τα 440.205,43 ευρώ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι επιχειρήσεις με έδρα και δραστηριότητα στην Ελλάδα, που έχουν ως κύρια δραστηριότητα κάποιον από τους επιλέξιμους κλάδους που περιγράφονται στον οδηγό του προγράμματος και πληρούν τα κριτήρια χαρακτηρισμού επιχείρησης ως ΜΜΕ (τουλάχιστον τριετή διάρκεια λειτουργίας, με απασχολούμενο προσωπικό έως 50 άτομα και μέσο ετήσιο κύκλο εργασιών της τελευταίας τριετίας μέχρι 7 εκ. ευρώ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα προς συμπλήρωση έντυπα καθώς και το πλήρες κείμενο της προκήρυξης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ypan.gr .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα