Die Welt: Κορυφαία προτεραιότητα για τη Μέρκελ η διάσωση της Ελλάδας

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 00:58
UPD:00:59
REUTERS/HANNIBAL HANSCHKE

Όπως υπογραμμίζει η γερμανική εφημερίδα, η κ. Μέρκελ είναι περισσότερο από ποτέ αποφασισμένη να συμβάλλει στην διάσωση της Ελλάδος (φωτ. αρχείου).

Η διάσωση της Ελλάδας είναι κορυφαία προτεραιότητα για την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Die Welt.

Όπως υπογραμμίζει η γερμανική εφημερίδα, η κ. Μέρκελ είναι περισσότερο από ποτέ αποφασισμένη να συμβάλλει στην διάσωση της Ελλάδος.

Μάλιστα, η καγκελάριος της Γερμανίας φέρεται να έχει διαφορετική άποψη από τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ είναι στην ίδια γραμμή με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, όπως τονίζει η Die Welt.

Αυτός είναι και ο λόγος που συζήτησε με τον κ. Γκάμπριελ και όχι με τον κ. Σόιμπλε το θέμα της Ελλάδος στη καγκελαρία, για να υπάρχει κοινή γραμμή στην επικείμενη ψηφοφορία στη Βουλή, προσθέτει το δημοσίευμα.

Η αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην Αθήνα είναι κορυφαία προτεραιότητα της κ. Μέρκελ, επαναλαμβάνει η εφημερίδα και στο θέμα αυτό χρειάζεται τον κ. Γκάμπριελ περισσότερο από ποτέ .

Καταλήγοντας, το δημοσίευμα αναφέρει ότι φαίνεται πως η κ. Μέρκελ και κ. Σόιμπλε δεν ενεργούν από κοινού.

Πηγή: ΑΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα