Ν. Χριστοδουλάκης: Θετική η πορεία της οικονομίας παρά τις διεθνείς δυσκολίες

Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2004 13:41

«Η ελληνική οικονομία τερματίζει καλά το 2003 παρά τις διεθνείς δυσκολίες», δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη, με αντικείμενο την ιδιωτικοποίηση της Γενικής Τράπεζας.

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι η πορεία της οικονομίας και οι προοπτικές της παίζουν καθοριστικό ρόλο στις εκλογές. «Ο Έλληνας πολίτης λαμβάνει υπόψη του για το ποιός μπορεί να σχεδιάσει, να εφαρμόσει και να διαχειριστεί καλύτερα την οικονομία τα επόμενα χρόνια» τόνισε.

Ο υπουργός Οικονομικών πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μπει σε μια νέα δυναμική πορεία ανανέωσης σε πρόσωπα, ιδέες, προσανατολισμούς και αυτό θα δημιουργήσει μια πολύ μεγάλη συσπείρωση και θα έχει θετικά αποτελέσματα για την ελληνική οικονομία.

Τέλος, αναφερόμενος στο δανεισμό της χώρας (για το ύψος του οποίου δέχθηκε βολές αυτές τις ημέρες από την αξιωματική αντιπολίτευση η κυβέρνηση) είπε ότι και ο φετινός δανεισμός ήταν προγραμματισμένος και έγινε όπως κάθε χρόνο.

Εξ άλλου, ο υπουργός Εθνικής ¶μυνας Γιάννος Παπαντωνίου εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου δήλωσε ότι το θέμα της ιδιωτικοποίησης της Γενικής Τράπεζας θα το χειριστεί ο κύριος μέτοχος που είναι το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ), το οποίο και θα αναλάβει σχετικές πρωτοβουλίες.

Πηγή: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα