X.A. - Aποφάσεις

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2004 17:18

To Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση το κάτωθι ενημερωτικό δελτίο της κάτωθι εισηγμένης εταιρίας :

· «ΛΑΜΨΑ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ» για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά δελτία που εγκρίθηκαν:

· Η εταιρία «ΛΑΜΨΑ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ» προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 6.104.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων και τιμή διάθεσης ευρώ 7,50 με αναλογία 4 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 10 παλαιές.

Το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 12.317.500 νέων κοινών ανωνύμων μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων της εταιρίας «ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ A.E.» υπέρ των στρατηγικών επενδυτών Μ. ΠΑΠΑΊΩΑΝΝΟΥ Α.Ε. και THRUSH INVESTMENTS LTD.

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 256.681 νέων κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας «COCA COLA E.E.E. A.E.» που προέκυψαν από άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan) από το προσωπικό της εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών.

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 87.450 νέων κοινών μετοχών της εταιρίας «INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε.» που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan - Β’ σειράς) υπέρ του Προέδρου, Δ/ντος Συμβούλου και των εργαζομένων της εταιρίας.

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 228.780 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «Μ. Ι. ΜΑΪΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε» που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα μέλη του Δ.Σ. και τα στελέχη της εταιρίας

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση 280 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» που προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων ομολογιών.

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 25.855.668 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προέκυψαν από την άσκηση Επετειακών Δικαιωμάτων Αγοράς Μετοχών 1999/2003 της «ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ».

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 344.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.» που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της εταιρίας.

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 134.200 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΙΚΤΙΝΟΣ – ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ» που προέκυψαν από την άσκηση δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan).

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση:

Α) των 12.460.950 νέων (ΚΟ) μετοχών της εταιρίας «IPIROTIKI SOFTWARE & PUBLICATIONS A.E.» που προέκυψαν από μετατροπή των 12.460.950 (ΚΑ) υφισταμένων μετοχών σε ισάριθμες (ΚΟ) μετοχές και Β) των 12.460.950 νέων δωρεάν (ΚΟ) μετοχών που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών.

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 362.910 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ» που προέκυψαν από άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan) από τα ανώτερα στελέχη της εταιρίας.

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 50.250 νέων κοινών μετοχών της εταιρίας «Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ» που προέκυψαν από άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan) από τα μέλη του Δ.Σ. και στελέχη της μητρικής και της συνδεδεμένης εταιρίας TITAN AMERICA LLC.

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 933.952 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της «ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS A.E.», οι οποίες προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock option plan).

· Για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 1.235.518 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΛΑΝΑΚΑΜ Α.Ε.» που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων προνομιούχων άνευ ψήφου ονομαστικών μετοχών.

· Για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 9.000.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΑΣΤΡΑ Α.Ε.Ε.Χ.» που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ανωνύμων.

· Για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 4.387.700 νέων κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας «ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Α.Ε.», που προέκυψαν από τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από Ευρώ 0,59 σε Ευρώ 0,30 (split).

· Για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 14.368.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Α.Ε.» που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ανωνύμων μετοχών

· Για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 236.050 νέων κοινών μετοχών της εταιρίας «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΫΟΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Α.Ε.» που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατόπιν άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών Α΄Σειράς (stock option plan) από τον Δ/νοντα Σύμβουλο και το προσωπικό της εταιρίας.

· Την εισαγωγή τίτλων Ελληνικού Δημοσίου εκδόσεων από 1/10/2003 έως 31/12/2003.

Το Δ.Σ ενημερώθηκε κατά την σημερινή του συνεδρίαση:

· Για την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας «ΝΤΕΣΠΕΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» σε «INTERSONIC ADVANCED TECHNOLOGIES ΑΝΩΝΥΜOΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ - ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ –ΨΗΦΙΑΚΩΝ - ΟΠΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» και του διακριτικού της τίτλου σε «ΙNTERSONIC S.A.».

· Για την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας «ΙΜΑΚΟ ΜΗΝΤΙΑ ΝΕΤ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε. Μ.Μ.Ε.» σε «ΙΜΑΚΟ ΜΗΝΤΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ» και του διακριτικού της τίτλου σε «ΙΜΑΚΟ MEDIA S.A.».

· Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.» από 1,10 Ευρώ σε 1,20 Ευρώ.

Επίσης το Δ.Σ. του Χ.Α. καθόρισε την 2/2/2004 ως ημερομηνία έναρξης ειδικής διαπραγμάτευσης επί των κοινών μετοχών της εισηγμένης εταιρείας:

· «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ Α.Ε.» με Ειδικό Διαπραγματευτή την «ΒΕΤΑ AXE»



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα