Ενδιαφέρον από Centric για τα VLTs

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 13:40
UPD:13:42
PHASMA/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Την πιθανότητα συμμετοχής του στον διεθνή διαγωνισμό για την εκμετάλλευση των 18.500 παιγνιομηχανημάτων (VLTs), ο οποίος θα λάβει χώρα τις αρχές Ιουλίου του 2015, εξετάζει ο όμιλος Centric Συμμετοχών Α.Ε.

Η σχετική νομοθεσία προβλέπει τη λειτουργία συνολικά 35.000 τερματικών εκ των οποίων τα 16.500 θα αναπτυχθούν μέσω αυτονόμου δικτύου του ΟΠΑΠ, ενώ το δικαίωμα εκμετάλλευσης των υπολοίπων 18.500 θα εκχωρηθεί σε ενδιαφερόμενους συνεργάτες μέσω ανοικτού διαγωνισμού.

Σημειώνεται ότι η Centric συμμετείχε στην πρώτη φάση της διαδικασίας, εκδηλώνοντας το αρχικό ενδιαφέρον της. Στόχος της φάσης αυτής είναι να διευρυνθεί το ενδιαφέρον των επιχειρηματικών φορέων, όπως και να κατατεθούν προτάσεις από τους παραχωρησιούχους αναφορικά με την λειτουργία της αγοράς.

Η εταιρεία αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της πως εξετάζει την πιθανότητα της συμμετοχής της είτε αυτόνομα ή σε συνεργασία με άλλους παραχωρησιούχους.

«Η επιχειρηματική κίνηση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο στρατηγικό σχεδιασμό της Centric να επεκτείνει τους άξονες δραστηριότητάς της κάνοντας χρήση της συσσωρευμένης εμπειρίας και υψηλής τεχνογνωσίας του δυναμικού της», σημειώνεται στην ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΕΝΤΡ
  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα