Reuters: Οικονομική πληροφόρηση και ειδήσεις μέσω Διαδικτύου

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2004 11:49

Την εισαγωγή μιας νέας σειράς υπηρεσιών οικονομικών πληροφοριών και ειδήσεων μέσω Διαδικτύου ανακοίνωσε η Reuters, ο κορυφαίος παγκοσμίως προμηθευτής ειδήσεων και οικονομικών πληροφοριών σε ηλεκτρονική μορφή, με μία μακροχρόνια και σημαντική παρουσία στην Ελλάδα.

Η νέα σειρά υπηρεσιών καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών σε τρία διαφορετικά επίπεδα:

· Reuters Greek Channel. Για την Ελληνική αγορά Μετοχών, Παραγώγων και Ομολόγων και επιλογή μέχρι 3 επιπλέον Ευρωπαϊκών αγορών Μετοχών (Λονδίνο, Φραγκφούρτη, Euronext).

· Reuters Trader. Για την κάλυψη 28 Αγορών Συναλλάγματος, Χρήματος, Μετοχών, Παραγώγων και Ομολόγων από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ιαπωνία, καθώς και επιλεγμένες Αναπτυσσόμενες Χώρες.

· Reuters 3000 Xtra-Hosted Terminal Access. Για την Παγκόσμια κάλυψη των Αγορών Συναλλάγματος, Χρήματος, Μετοχών, Παραγώγων, Ομολόγων, Εμπορευμάτων και Ενέργειας.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες προσφέρονται μέσω Διαδικτύου και σχεδιάστηκαν για την ταχεία και ευέλικτη παρακολούθηση των Ελληνικών και Διεθνών αγορών.

Περιγραφή των παραπάνω υπηρεσιών παρατίθεται για ένα μήνα (από 19/1 έως 19/2 2004) στην ιστοσελίδα της «Ν», www.naftemporiki.gr στο τμήμα Αγορές-ΧΑ Live.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων της Reuters στο τηλέφωνο: 210-33 11 800 ή στο e-mail: [email protected] .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα