Bosch Mobility Solutions: Δυναμική ανάπτυξη το 2015

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 17:02
UPD:17:04

Αύξηση 13% σημείωσαν, το πρώτο τρίμηνο του 2015, οι πωλήσεις του μεγαλύτερου επιχειρηματικού τομέα της Bosch, του Mobility Solutions, ο οποίος συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά.

«Τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, η θέση μας είναι τόσο καλή που θα έχουμε φέτος και πάλι σημαντικά γρηγορότερη αύξηση από την αγορά», δήλωσε ο δρ Rolf Bulander, πρόεδρος του εν λόγω τομέα, στην 62η διεθνή συνέντευξη Τύπου της εταιρείας, στο Μπόξμπεργκ της Γερμανίας (19-21 Μαΐου 2015).

Το 2014, ο επιχειρησιακός όγκος του Mobility Solutions αυξήθηκε κατά 8,9 %, δηλαδή δύο φορές πιο γρήγορα από την παγκόσμια παραγωγή αυτοκινήτων. Οι πωλήσεις σημαντικών συστημάτων όπως του αντιολισθητικού συστήματος ΕSP, των συστημάτων άμεσου ψεκασμού βενζίνης και diesel αυξήθηκαν κατά περίπου 20%.

Στο μέλλον, η Bosch θα προσφέρει όλο και περισσότερες λύσεις που θα ελέγχουν τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούν, θα καθοδηγούνται είτε συμβατικά είτε αυτοματοποιημένα, ή ακόμη θα διασυνδέονται τα αυτοκίνητα και τα άλλα μέσα μεταφοράς.

«Ξανασκεφτόμαστε την έννοια του Mobility και προσανατολιζόμαστε γύρω από ένα πολύμορφο πλαίσιο, που περιλαμβάνει ποδήλατα, τρένα, και λεωφορεία», υπογράμμισε ο κ. Bulander, εξηγώντας αυτόν τον νέο στόχο. «Η Bosch ως επιχείρηση κοιτάζει πέρα από τον ορίζοντα», σημείωσε.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα