Intralot: Εισαγωγή των νέων στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 15:25
UPD:15:26
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Περίπου 100 συμμετέχοντες - νέοι φοιτητές και απόφοιτοι Πανεπιστημίων - είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη διεθνή παρουσία της Intralot, τον τρόπο λειτουργίας και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, στο πλαίσιο του Business Day που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου στο Κέντρο Καινοτομίας της εταιρείας στην Παιανία.

Οι νέοι ήρθαν σε επαφή με στελέχη της εταιρείας και τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας της μέσα από ένα διαδραστικό workshop όπου κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε προκλήσεις και να δώσουν λύσεις σε προβλήματα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών.

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τους νέους στο Κέντρο Καινοτομίας της Intralot. Η ανάπτυξη της Intralot στηρίζεται σε ταλαντούχους αποφοίτους που είναι έτοιμοι να εισέλθουν σε μια δυναμικά εξελισσόμενη αγορά εργασίας. Εκθέτοντάς σας στο πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον, ευελπιστούμε ότι θα σας βοηθήσουμε να ξεδιπλώσετε τις ικανότητες σας. Τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας για μία λαμπρή σταδιοδρομία μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε με προσήλωση στον στόχο σας και συνέπεια», δήλωσε ο Αντώνης Κεραστάρης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες στην ημερίδα.
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα