Business Awards: Ευρωπαϊκός τελικός με οκτώ ελληνικές επιχειρήσεις

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 13:22
UPD:13:24
RSM

Κύριος χορηγός και ενεργός υποστηρικτής είναι η RSM International, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων διεθνώς (φωτογραφία αρχείου).

Στις 26 Μαΐου θα διεξαχθεί στο Λονδίνο η τελετή απονομής των «European Business Awards sponsored by RSM 2014/15», ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Κύριος χορηγός και ενεργός υποστηρικτής είναι η RSM International, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων διεθνώς.

Στον φετινό διαγωνισμό, στην πρώτη φάση της διαδικασίας του, δήλωσαν συμμετοχή 24.000 επιχειρήσεις από 33 ευρωπαϊκές χώρες. Από αυτές επιλέχθηκαν από τους κριτές 709 National Champions και 110 Ruban d’Honneur Recipients (10 από κάθε κατηγορία). Στον τελικό θα αναδειχθούν 11 νικητές - ένας για κάθε κατηγορία.

Ανάμεσα στις 110 εταιρείες που βραβεύτηκαν με τον τιμητικό τίτλο Ruban d’Honneur, ο οποίος τους δίνει το εισιτήριο για την τελική φάση του διαγωνισμού συγκαταλέγονται και οκτώ ελληνικές, οι GREEN - GREEK ENVIRONMENTAL & ENERGY NETWORK SA, ΑΒ Βασιλόπουλος, ΟNEX, Coffee Island, PHARMATHEN, Genesis Pharma, Spetses Mini Marathon και Olympia Electronics. 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα