Βογιατζόγλου: «Πράσινο» για αγορά ακινήτου και μη διανομή μερίσματος

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 15:10
UPD:15:53
voyatzoglou.gr

Την κατάρτιση συμβάσεως αγοράς ακινήτου ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Βογιατζόγλου Systems, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η κατάρτιση συμβάσεως αγοράς αυτοτελούς κτηρίου συνολικής επιφανείας περίπου 5.460 τ.μ, κτισμένου σε οικόπεδο συνολικής εκτάσεως 3.082,76 τ.μ. στη Μεταμόρφωση Αττικής, αντί συνολικού τιμήματος έως 4.100.000 ευρώ, από την εταιρεία REVON Ανάπτυξη & Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας Ανώνυμη Κτηματική Εταιρεία.

Σημειώνεται ότι η REVON αποτελεί νομικό πρόσωπο που ελέγχεται από τον κ. Νικόλαο Βογιατζόγλου, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνοντα σύμβουλο της Βογιατζόγλου Systems. Στο συγκεκριμένο ακίνητο εταιρείες του Ομίλου στεγάζουν τις κύριες εγκαταστάσεις τους, δυνάμει μισθωτηρίου συμβολαίου.

Η Γ.Σ. ενέκρινε επίσης την πρόταση του διοικητικού συμβουλίου για μη διανομή μερίσματος.

Προσδοκά θετικά αποτελέσματα η διοίκηση

Στη διάρκεια της Γ.Σ., η διοίκηση της εισηγμένης παρουσίασε τις εκτιμήσεις της στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον της Ελλάδας, τα σχέδια και την προοπτική της.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ν. Βογιατζόγλου, «προσδοκούμε η οικονομική χρήση του 2015 να κλείσει στα ίδια επίπεδα με την οικονομική χρήση του 2014, στην καλύτερη των περιπτώσεων. Η εταιρεία έχει μπροστά της μεγάλων αριθμό ανεκτέλεστων έργων στον ιδιωτικό τομέα, που την κάνουν να αισιοδοξεί για τη συνέχεια εφόσον όμως ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο οικονομικό περιβάλλον της χώρας».
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΟΣΥΣ



Σχολιασμένα