Επίλεκτος: Aπό 2/2 έως 13/2 η συναλλαγή πώλησης κλασματικών υπολοίπων

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2004 15:14

Το χρονικό διάστημα από 02/02/2004 έως 13/02/2004 θα διενεργηθεί η συναλλαγή της πώλησης των κλασματικών υπολοίπων της Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία ΑΕΒΕ, που αντιστοιχούν σε εκατόν μία μετοχές της εταιρείας, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ. Η εν λόγω συναλλαγή θα εκτελεστεί μέσω του ΧΑ από την Ωμέγα Τράπεζα Α.Ε..

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία ΑΕΒΕ, την εκποίηση κλασματικών δικαιωμάτων που προέκυψαν κατά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με διανομή δωρεάν μετοχών, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας κατά την συνεδρίαση του την 23/01/2004.

Δικαιούχοι του προϊόντος της πώλησης, κατ' αναλογία κλάσματος, είναι οι μέτοχοι της εταιρείας οι οποίοι ήταν εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Κ.A.Α στις 22/01/2003.

Η καταβολή του προϊόντος της εκποίησης (κλασματικά δικαιώματα) προς τους δικαιούχους, θα αρχίσει από την 18/02/2004 και θα πραγματοποιείται είτε μέσω των εξουσιοδοτημένων χειριστών των δικαιούχων μετόχων στο Σ.Α.Τ. (Χρηματιστηριακές Εταιρείες και Τράπεζες), είτε απευθείας στους δικαιούχους, στα Γραφεία της Εταιρείας στη διεύθυνση 15ο χλμ Λ. Πάρνηθας, Μενίδι, κάθε Τρίτη και Πέμπτη κατά τις εργάσιμες ώρες.

Στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας επισημαίνεται ότι οι κ.κ. Μέτοχοι προκειμένου να εισπράξουν τα δικαιώματά τους, είναι απαραίτητο να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα, το ΑΦΜ τους και τις βεβαιώσεις δικαιούχου. Η καταβολή των δικαιωμάτων σε τρίτο πρόσωπο θα γίνεται, εφόσον προσκομίζεται εξουσιοδότηση του δικαιούχου που να αναφέρει τα στοιχεία του δικαιούχου που να αναφέρει τα στοιχεία του δικαιούχου και του εξουσιοδοτούμενοι, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια διοικητική αρχή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα