Εν όψει ενός «new deal» η αγορά του franchise

ΕΣΠΑ, συνεργασίες, ανάπτυξη, νέα μέλη στη στρατηγική του συνδέσμου
Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015 18:27
UPD:18:28
Shutterstock

Η νέα διοίκηση του Συνδέσμου Franchise της Ελλάδος φέρεται να έχει κάνει ήδη ενέργειες, αναθέτοντας σε ανεξάρτητο σύμβουλο τον λογιστικό έλεγχο, ο οποίος θεωρείται προαπαιτούμενο για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέας στρατηγικής.

Από την έντυπη έκδοση

Της Σοφίας Εμμανουήλ
[email protected]

Πιστοποίηση των μελών, καθώς και λογιστικός και διαχειριστικός έλεγχος αποτελούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα βασικά θέματα που θα κληθεί να συζητήσει το νέο διοικητικό σχήμα του Συνδέσμου Franchise της Ελλάδος στην παρθενική του συνεδρίαση, που πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη.

Η νέα διοίκηση του συνδέσμου φέρεται να έχει κάνει ήδη ενέργειες, αναθέτοντας σε ανεξάρτητο σύμβουλο τον λογιστικό έλεγχο, ο οποίος θεωρείται προαπαιτούμενο για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέας στρατηγικής.

Σε αυτή τη φάση σημαντικό είναι και το ξεκαθάρισμα των μελών, ώστε να παραμείνουν αυτά που είναι συνεπή με τις καταστατικές υποχρεώσεις τους.

Με τις ενέργειες αυτές θα διαμορφωθεί μια βάση πάνω στην οποία το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Franchise της Ελλάδος, το οποίο απαρτίζουν managers από τη νέα γενιά στελεχών, θα σχεδιάσει πρωτοβουλίες και στόχους.

Εξάλλου, ο νέος πρόεδρος του συνδέσμου Σταύρος Τόλιας (διευθυντής Franchise του Ομίλου Μαρινόπουλος, με εμπειρία στην αγορά του franchise, καθώς έχει διατελέσει business consultant στη γνωστή εταιρεία συμβούλων franchise The Franchise Co.) κατά την ανάληψη των καθηκόντων του είχε τονίσει ότι είναι σημαντικό το Δ.Σ. να έχει πλήρη γνώση της οικονομικής κατάστασης του συνδέσμου.

Με αυτή την άποψη συντάχθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., που εμφανίζονται διατεθειμένα να συμβάλουν στην επανεκκίνηση της λειτουργίας του συνδέσμου, στην οικονομική του αυτοδυναμία, στην προσέλκυση νέων μελών και στη χάραξη μιας νέας στρατηγικής με γνώμονα την υποστήριξη και την περαιτέρω ανάπτυξη του θεσμού του franchise στην ελληνική αγορά.

Ολόκληρο το άρθρο στη «Ναυτεμπορική»



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα