Γ. Δραγασάκης: Ρεαλιστικός και ορατός στόχος η επίτευξη συμφωνίας

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στη Φρανκφούρτη
Τρίτη, 05 Μαΐου 2015 21:05
UPD:22:59
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φωτογραφία αρχείου.

Η τρέχουσα κατάσταση της ελληνικής οικονομίας απασχόλησε τη συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι στη Φρανκφούρτη. Εποικοδομητική χαρακτήρισε τη συνάντηση ο κ. Δραγασάκης.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΚΤ, στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκε η τρέχουσα κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και έγινε επισκόπηση της πορείας των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται στις Βρυξέλλες.

Σε δήλωσή του, ο κ. Δραγασάκης χαρακτήρισε εποικοδομητική τη συζήτηση με τον Μάριο Ντράγκι, ενώ η ελληνική αντιπροσωπεία εξέφρασε στον προεδρο της ΕΚΤ την άποψη ότι η συμφωνία είναι ρεαλιστικός και ορατός στόχος.

«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Μάριο Ντράγκι. Συζητήσαμε την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και την πρόοδο των διαπραγματεύσεων. Η ελληνική αντιπροσωπεία εξέφρασε στον κ. Ντράγκι την άποψη, ότι η επίτευξη συμφωνίας είναι ρεαλιστικός και ορατός στόχος, υπό την προϋπόθεση ότι όλοι οι θεσμοί θα δράσουν εποικοδομητικά» δήλωσε ο αντιπρόεδρος μετά τη συνάντηση.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, ο κ. Δραγασάκης συμπλήρωσε ότι «προϋπόθεση για τη συμφωνία, είναι όλοι οι δρώντες να συμβάλουν δημιουργικά προς την επίτευξή της και να υπάρξει συνεργασία για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ρευστότητας».

newsroom naftemporiki με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα